Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bandić nam je nabrojio jako mnogo projekata koje još misli ostvariti

Naglasio je kako s Vladom planira realizirati postavljanje traka za tračnice koje će povezati Zagreb sa Zračnom lukom dr. Franjo Tuđman, obnoviti Imunološki zavod, pribaviti  60 niskopodnih tramvaja. I ostaje na kraju veliki projekt Zagreba na Savi.
16. kolovoza 2018. u 13:51 104 komentara 11688 prikaza
Milan Bandić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u razgovoru s našom novinarkom komentirao je buduće projekte grada Zagreba, a problem odvoza smeća istaknuo je kao iznimno bitan i jedan od onih na kojem se konstantno radi. 

Milan Bandić U Banskim dvorima ljutiti Bandić bi porez na nekretnine, a iz Vlade odgovaraju: Sve ćemo razmotriti

– Mi sada imamo između 37 i 39 posto odvajanja smeća, iako se u medijima govorilo da imamo samo jedan posto i da smo na europskom začelju. Edukacija, edukacija, edukacija građana je prva stavka, a druga je nabavljanje ekološke infrastrukture koja će pratiti tempo i dinamiku ekološke osviještenosti naših građana – ističe Bandić.

Naglasio je kako s Vladom planira realizirati postavljanje traka za  tračnice koje će povezati Zagreb sa Zračnom lukom dr. Franjo Tuđman, obnoviti Imunološki zavod, pribaviti 60 niskopodnih tramvaja. I  ostaje na kraju veliki projekt Zagreba na Savi.

U videu pogledajte koje sve projekte planira gradonačelnik Bandić

[video: 26327 / ]

Zbog niza poskupljenja parkirnih i tramvajskih karata nezadovoljstvo građana raste.

– Karta kod vozača i dalje će biti 15 kuna i ja bih volio da ne prodaju ni jednu. Nije zadaća vozača da prodaje karte, nego da vozi autobuse – kaže Milan Bandić. 

Napominje i kako opraštanje prve kazne nitko nije ukinuo. 

– Dok sam ja gradonačelnik, to se neće dogoditi. Evidencija se vodi i svi oni koji imaju dokaz da nisu jednom upozoreni, a pogriješili su, neće im se naplatiti prva pogreška. Ali druga im se neće oprostiti.

zagreb Gradonačelnik obišao dovršene radove na Savskoj cesti

Gradonačelnik Bandić otkrio je kako njegov stručni znanstveni tim radi na zagrebačkom modelu kurikuluma koji će postati ogledni primjerak za Hrvatsku.

Cijeli intervju s gradonačelnikom Milanom Bandićem pročitajte u subotu u Obzoru, posebnom prilogu Večernjeg Lista

Milan Bandić
1 / 7
Milan Bandić

 

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • ilijan:

  Milana ne može nitko zamijeniti je da laže ali i radi. Pogledajte gradonačelnike Splita, Rijeke, Pule od osamostaljenja Hrvatske nisu ni kunu ni u što uložili.

 • Sacha1948:

  Plačite mrzitelji Plenkovića i vlade. Hrvatska u lipnju ima najači rast industrijske proizvodnje u EU. Objavio Eurostat danas 16.08.2018: The largest decreases in industrial production were registered in Ireland (-8.9%), the Netherlands (-1.3%) and Hungary (-1.2%), and the highest increases ... prikaži još! in Croatia (+4.5%), Romania (+1.7%), the Czech Republic and Finland (both +1.5%).

 • Avatar Perkovic Paraga
  Perkovic Paraga:

  Za Zagreb najbolji gradonacelnik s velikim rezultatima, ljudi ce ga birati dok se bude kandidirao. Moto je zajednistvo.