Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja po gradu

Pogledajte kako je Bandić proveo prvi dan nakon izlaska iz Remetinca

bandić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/44
10.04.2015.
u 13:19

Na upit o povratku na posao kratko je kazao: "Strpljen-spašen"

Gradonačelnik Milan Bandić nakon sinoćnjeg puštanja na slobodu započeo je jutro trčanjem na igralištu u Kušlanovoj. Kao i obično, dočekalo ga je 10-ak trkača s kojima je bez većih poteškoća "odradio" 30 krugova.

– Idem obići grad na 20-ak mjesta da se nadišem zraka – kazao je Bandić kojeg je u trčanju, kao i uvijek, pratio vjerni pas Rudi.

Na upit o povratku na posao kratko je kazao: "Strpljen-spašen."

Dok je trčao, prilazili su mu i građani među kojima i Dražen Siriščević, ravnatelj Koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski", a rukovao se i s radnicima Čistoće.

Oko 10 sati Radićevom ulicom stigao je do Kamenitih vrata, gdje je zapalio svijeću. Prije toga je otišao u Remetinec kako bi pokupio svoje stvari.

Usput je sreo Dubravka Šimenca i Gordana Jandrokovića koji su ga pozdravili, kao i mnogobrojni građani, a jedna gospođa čak se i rasplakala zbog njegove situacije.

Nakon obilaska grada posjetio je prostorije stranke Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti.

Malo poslije 14 sati, Bandić je u pratnji odvjetnika Marijana Hanžekovića ušao u zgradu Zagrebačkog županijskog suda.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

>> VIDEO Što sad može Bandić? Što se funkcije tiče bolje mu je bilo u Remetincu

>> Bandić izišao iz Remetinca, u Bužanovoj ga posjetili suradnici: 'Gradonačelnik je dobro'

Komentara 145

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
07:59 10.04.2015.

E, Milane, da si ostao u Partiji nitko te ne bi dirao... A još da si prijavljivao Hrvate UEFI gdje bi ti bio kraj... Ovako, Partija i regionaši su nervozni.

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:56 10.04.2015.

Eno i mene na slici. Ovi anti-Bandić malodušnici koji ne znaju u plusu niti vlastito domaćinstvo voditi htjeli bi pametovati o vođenju grada proračuna milijardu eura. I ko eto oni bi onda nešto znali i još pošteno radili, a gdjee god to mogu ni popijenu kavu ne plate.

DU
Deleted user
14:04 10.04.2015.

Zar ovaj čovjek nema trunke prava na privatnos. Gospodo novinari daj jednom snimite Milanovića kad ide u posjet ljubavnici i vanbračnom djetetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije