Bakalar se već namače, purice rezervirali tjednima unaprijed
Nema štednje kad se kupuje za Badnjak i Božić, novac za bogatu gozbu mora se imati. Cijene se ne gledaju, no riba mora biti svježa
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Jednom sam probao neku bezličnu smrdljivu juhu od tako razvikanog suhog bakalara-smrdi kao gnojni iscjedak pičke stare narkomanke ,koja se nije mjesecima prala.