Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveseliji maskenbal u gradu

Arena pod maskama

Arena pod maskama
VL
05.02.2016.
u 12:38

U subotu, 6. veljače, zagrebačkim Arena Centrom zavladati će od krafna zamusane maske.

Radost, književni časopis za djecu, ove subote priprema najveseliji maskenbal u gradu. U 10 sati, ispred Arena Centra, započinju krafnoboji. Slatke krafnaste bitke podijeljene su u tri kategorije. Tako će radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko proglasiti najvećeg krafnomlata – osobu koja u nakraćem vremenu može pojesti najviše krafni, najdelikatnijeg krafnolijera – natjecatelja koji će najbrže otkriti čime su krafne punjene i super dekorafnera – onoga koji će najljepše ukrasiti popularnu pokladnu slasticu. Krafnaste čarolije, uz degustacije Franck čajeva, traju do 13 sati, a pobjednici kategorija, tri najbolja krafnobojca, osvojiti će tople pokrivače i praktične jastuke Studija Moderna.

Poslijepodnevne aktivnosti rezervirane su za djecu. Vesele male maškare u Arena centru očekuje odlična zabava. Dječji zbor Kikići, pod punom maskiranom spremom, stiže izravno iz pokladnog Samobora te će se od 16 sati pobrinuti za atmosferu i pjesmu. Kikići i vas pozivaju da im se pridružite na karnevalskoj pozornici. Stavite maske i dođite u naš najveći trgovčki centar.

Tri najljepše maske očekuju vrijedni Lego setovi, ali to je tek dio karnevalskog sadržaja koji će potrajati do 19 sati. Ples pod maskama, šašave karnevalske aktivnosti i mnoštvo šarenila upravo je ono što se očekuje od posljednjeg pokladnog vikenda. Pridružite nam se i uživajte bez straha, već u utorak za sve će slatko-slane grijehe ionako će okriviti princa karnevala. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije