Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u ZG Holdingu

Ante Samodol otišao iz Holdinga, postaje predavač

Ante Samodol
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.05.2014.
u 22:00

Posvetit će se poslu na Visokoj poslovnoj školi Libertas i u tvrtki Centar za poslovne analize

        Član uprave Zagrebačkog holdinga Ante Samodol dao je ostavku i jučer se oprostio od kolega iz tvrtke. Samodol će se posvetiti poslu predavača na Visokoj poslovnoj školi Libertas i konzultantskoj tvrtki Centar za poslovne analize koju ima otprije. Osnovao ju je sa Željkom Kopčićem koji je sa Samodolom došao u Holding na mjesto pomoćnika uprave. Njih dvojica surađuju još od vremena kada je Samodol vodio Hanfu. Iako je jučer organizirao oproštajni domjenak, Samodol s nama nije želio razgovarati o razlozima svog odlaska iz Holdinga.

Samodol u školi Libertas predaje poslovanje vrijednosnim papirima i upravljanje poslovnim rizicima na katedri za financije, fiskalnu politiku i računovodstvo. U upravu Holdinga došao je u srpnju prošle godine te se nedugo potom, zajedno s članom uprave Zdenkom Milasom, sukobio s predsjednikom uprave Slobodanom Ljubičićem zbog koncepcije izdvajanja podružnica i privatizacije.

Smatrali su da se u restrukturiranje srlja bez dubinske analize. Bez obzira na prvotne sukobe, iz Holdinga poručuju da su odnosi Samodola i Ljubičića bili dobri te mu je Holding zahvalio priopćenjem za javnost.

– Samodol je uvelike svojim stručnim znanjem i iskustvom pridonio u provođenju svih poslovnih procesa u cilju stabilizacije poslovanja Društva. Stoga mu želimo uspjeh u svim njegovim budućim profesionalnim izazovima – piše u priopćenju. Na Samodolovo mjesto u upravu neće doći novi član. Uprava će nastaviti raditi sa šest članova.    

>>Stručnost u pitanju čim su digli glas https://www.vecernji.hr/strucnost-u-pitanju-cim-su-digli-glas-623688

>>Pobijedi li Bandić, na čelo Holdinga dolazi Ante Samodol?https://www.vecernji.hr/zg-vijesti/pobijedi-li-bandic-na-celo-  holdinga-dolazi-ante-samodol-561764          

Komentara 3

Avatar liquidsky
liquidsky
12:44 13.05.2014.

Jadan Holding bez njega, jao, jao.

ŠT
Štipaljka
22:11 13.05.2014.

Ma naravno, Sabole - udri brate brigu na veselje, kad si tamo z..sro, nastavi dalje negdje drugdje...koga briga...

DU
Deleted user
11:07 23.05.2014.

Vjerujem da se g. Samodol nije uklopio u mocvaru koju je zatekao u ZG Holdingu. Firma u kojoj se ne stite znanje i struka vec podobni uhljebi koji su upropastili firmu koja je imala uistinu perspektivu. Sitne duse , kriminalci i neradnici sad imaju razloga slaviti. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije