Naslovnica

Stručnost u pitanju čim su digli glas

Čim su članovi uprave Ante Samodol i Zdenko Milas digli glas protiv njegove volje, Bandić ih je stavio na “listu neodgovornih ljudi”
05. listopada 2013. u 12:00 0 komentara 243 prikaza
Bandić dijeli gljive (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Gradonačelnik Milan Bandić najprije je jučer pod šatorom na Jelačić placu dijelio rižoto od gljiva, a potom je bacio pregaču i skoknuo do Vukovarske na sastanak uprave i skupštine Zagrebačkog holdinga. Nakon rižota sve je bilo spremno i za dijeljenje otkaza.

Premda je odgođena, sječa mislećih glava vrlo je izvjesna. Iako je Bandić rekao da je u upravu i nadzorni odbor doveo stručne i odgovorne ljude, njihovu stručnost im je zamjerio čim su digli glas protiv započinjanja procesa privatizacije Holdinga bez ikakvih analiza ili planova.

Čim su članovi uprave Ante Samodol i Zdenko Milas digli glas protiv njegove volje, Bandić ih je stavio na “listu neodgovornih ljudi”. A tko bi s takvima želio raditi? Jednom nogom na izlazu iz nadzornog odbora Holdinga su i stručnjak za javne financije Hrvoje Šimović i makroekonomistica Maruška Vizek. Ma ne zanima Bandića makroekonomija, draža mu je mikroekonomija, u što dijeljenje rižota svakako spada.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.