Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje uživate na suncu?

[ANKETA] Sljeme je broj 1, ali nije loše ni bicikliranje na Jarunu ili šetnja po Bundeku

anketa izletišta
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
12.04.2016.
u 08:00

S promjenom vremena promijenilo se i to kako Zagrepčani provode slobodno vrijeme. Većina je u proljeće izvan kuće. Pitali smo ih za omiljena izletišta.

Zvonimir Murković, kondicijski trener, 25: U proljeće volim pobjeći izvan grada. Odvezem se autom do Sljemena i onda pješačim. Radim to svaki drugi tjedan, ponajprije radi rekreacije na svježem zraku. 

Goranka Samson, profesorica, 58: Lijepo vrijeme uvijek iskoristim za vožnju bicikla na Jarunu. Vikendom mi je to ustaljena aktivnost, ali odem i preko tjedna kada mi dopuste obveze.

Janko Bastašić, umirovljenik, 77: Nekad sam išao na Sljeme i svima bih to preporučio. Danas mi je daleko pa se najčešće prošećem do Jaruna ili Bundeka. To su najzelenija mjesta u gradu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:49 12.04.2016.

Hm, ovo je bila anketa za stoku sitnog zuba. A oni koji imaju, čist zrak i šetnjicu traže na Bahamas, Mauricius, Trinidad i Tobago, Sejšeles, da ne sretnu ove iz Kozari Boka, a i ako operu koju malu mašinicu sitnih kunića i eurića, - spoje ugodno s korisnim. Osunčano tijelo, pluća puna zraka i sav veš čist. Tko to more platit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije