Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bune se zbog seljenja sa Splavnice

[ANKETA] Neka se cvjećari strpe dok traju radovi u Radićevoj, bit će posla i iznad Dolca

Splavnica anketa
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
31.03.2016.
u 08:00

Cvjećare sa Splavnice premjestili su na Trg Petrice Kerempuha zbog radova u Radićevoj. Pitali smo Zagrepčane što misle o ovom potezu Grada Zagreba.

Lena Rališ, trgovkinja, 35 godina: Ako se radi na obnovi zagrebačkih javnih površina, onda se cvjećari trebaju strpiti dok radovi traju. Mišljenja sam da preseljenje neće puno utjecati na njihov rad.

Saša Kranjčec, grafički tehničar, 42 godine: Tko želi kupiti cvijeće otići će na Trg Petrice Kerempuha, gdje su cvjećare premjestili. Neće im biti problem prošetati se tih nekoliko stotina metara. Cvjećari se nepotrebno bune.

Biserka Gverić, književna djelatnica, 55 godina: Mislim da bi cvjećare trebali staviti na Trg bana Jelačića, i to u blizinu Manduševca. Lokacija gdje su sada stavljeni je izvan dometa i teško će se netko odlučiti ići gore.

>>Kamioni otjerali cvjećare sa Splavnice: 'Gore iznad placa bit će slab promet!'

Ključne riječi

Komentara 3

VI
Vito
10:10 31.03.2016.

Zašto ih nisu premjestili nekoliko metara bliže, a sam Jelačićplac???? _____ I tako je stalno napunjen šatorima perača novca, milančetovim opskrbljivačima prihoda ________ Uz ot, ovim premještanjem su praktički udaljeni od turista i zarade koju od njih imaju, kao i od zarade koju imaju od obližnjih birtija koje po stolovima posatvljaju cvijeće ______ Koji će se birtijaš sad, usred sunčanog dana, upustiti u avanturu i hodati po Dolcu u potrazi za cvijećem te time izgubiti mušterije dok ga čekaju da donese cvijeće na stol

KO
Komentator3
14:30 31.03.2016.

Ali, jeste li vidjeli koji svinjac ostaje iza tih cvjećara svaki dan? Pa sram me bude proći tuda nakon što završe s prodajom. Katastrofa za vidjeti. Nakon toga još satima gradska čistoća ne kupi to smeće. Turisti dolaze, pokušavaju fotografirati nešto, a da ne uhvate tu sramotu.

Avatar think pink
think pink
22:29 31.03.2016.

kaže ovaj Saša Kranjčec: "Neće im biti problem prošetati se tih nekoliko stotina metara. " - nekoliko stotina metara??? na čemu je ovaj lik??? ima točno 110 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije