Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova bolnica za četiri godine

[ANKETA] Djeci je potreban veliki bolnički centar i u to zaista vrijedi uložiti novac

anketa građani
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
26.04.2016.
u 08:00

Za četiri godine u Zagrebu će se sagraditi klinički bolnički centar za djecu. Točna lokacija još se ne zna, ali djeca bi se iz Klaićeve trebala preseliti u nove i opremljenije prostorije

Ana Katarina Frković, učenica, 18: Odlično. Ako netko zaslužuje poboljšanje standarda liječenja, onda su to djeca. Nadam se da će biti i veći broj soba za roditelje da mogu boraviti s njima kad su im najpotrebniji.

Zdenko Borović, grafičar, 62: Konačno će se novac uložiti u nešto što je zaista potrebno. Žao mi je što nikada nije otvorena bolnica u Blatu, možda se i tamo mogao smjestiti novi dječji KBC.

Ana Brtan, studentica, 23: Svakako podržavam ideju, ali nadam se da će se u tome i ustrajati, budući da je najavljena gradnja tek za četiri godine. Svašta se tako obećava pa na kraju ništa.

Komentara 1

FE
Fenomen27
09:46 26.04.2016.

bilo bi ovo i prije da nije bilo fontana, farbanja tunela, preskupih javnih wc-a, bandića, sanadera i ostale stoke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije