Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Animation goes MSU

Animirani biseri na fasadi Muzeja suvremene umjetnosti

animation goes MSU (1)
Foto: Animafest
1/11
25.04.2013.
u 13:10

Od 29. svibnja do 9. lipnja radovi na jedinstvenoj projekcijskoj površini. Moći će se vidjeti od 19 do 23 sata.

Suradnja zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti i festivala Animafest Zagreb nazvana Animation goes MSU pokazala se kao pun pogodak u kojem će najviše uživati stanovnici Zagreba.

Na natječaj za kreiranje sadržaja medijske fasade prijavila su se čak 52 rada iz 16 zemalja, što je fantastičan uspjeh i poticaj da se suradnja Animafesta i MSU-a nastavi u budućnosti, kažu iz Animafesta. 

Među pristiglim je radovima izabrano 16 raznovrsnih animiranih bisera koji će od 29. svibnja do 9. lipnja krasiti ovu jedinstvenu projekcijsku površinu.

Radovi će se moći vidjeti od 19 do 23 sata.

>>Volontirajte na Svjetskom festivalu animiranog filma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije