Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIČ

15 dočeka u Zagrebu za one koji se još uvijek nisu odlučili

01.01.2015., Zagreb - Docek Nove godine na Trgu bana Jelacica. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
28.12.2015.
u 16:48

Vani se može provesti u samom centru grada, dok će se za doček na zatvorenom trebati izdvojiti od stotinjak do šestotinjak kuna

Najluđa noć u godini za samo je tri dana. Za one koji još nisu isplanirali kamo će, a ne ostaje im se kod kuće, donosimo pregled najzanimljivijih gradskih događaja na koje se može uputiti 31. prosinca.

Trg bana Jelačića

Nina Badrić kao glavna zvijezda, a prije nje Vatra i Teška industrija. Sve počinje u 21 sat, a doček na Trgu bana Jelačića, uz ova tri izvođača, po volji bi mogao biti i onima koji vole nešto "žešći ritam", kao i onima koji se vole "stisnuti" uz poneku romantičnu pjesmu. Doček je na Jelačić-placu besplatan.

Europski trg

"Klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod tisuću srca", tako organizatori opisuju doček Nove godine na Europskom trgu, a Zagrepčane će tamo u 2016. godinu uvesti DJ Eddy Ramich, koji će za tu priliku dovesti i svoja dva gosta. Početak je u 21 sat, a zabavlja se besplatno.

Zrinjevac

Nastup grupe Iva Smojver & the band  očekuje posjetitelje od  21 sat, a doček je besplatan. Najavljen je i dječji program na Zrinjevcu. Dječji doček nove godine počinje u 17 sati. Djecu će zabavljati interaktivna predstava Mirta Pirta i pas Martin, a nakon nje, kako je najavljeno, uslijedit će zabava uz poseban dječji šampanjac i prskalice.

The Movie Pub

Nova godina u stilu engleskih pubova organizira se u The Movie Pubu gdje će se za glazbu pobrinuti tamburaški sastav Legende, DJ i trubači. Ulaznica košta 350 kuna, a uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Club Roko

Tamburaški sastav Od srca do srca ispratit će u Novu godinu u Clubu Roko. Ulaznica od 69 kuna uključuje hranu na švedskom stolu te piće dobrodošlice.

Vintage Industrial bar

Doček Nove godine Vintage Industrial bar organizira uz bend Ljetno kino. Za ulaz je u pretprodaji potrebno je izdvojiti 90, a na Staru godinu 140 kuna.

Hypo centar

Nova godina u Hypo Centru dočekat će se uz house, r'n'b, hip-hop ritmove koje će puštati DJ-i. Za provod je potrebno izdvojiti od 250 do 600 kuna, a u cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića.

Green Gold Club

Tamburaši Dyaco i Kočani orkestar spremaju doček Nove godine u Green Gold Clubu. Cijena je 100 kuna, a uključuje ulaz i catering.

Hotel Antunović

Na tri lokacije doček Nove godine organizira Hotel Antunović. Za 360 kuna uz neograničenu konzumaciju hrane i pića u Vertigo baru na vrhu hotela goste će zabavljati DJ. Na istoj lokaciji, ali u dvorani Tomislav, nastupa Fortuna band. Cijena je 570 kuna te također uključuje neograničenu konzumaciju jela i pića, baš kao i u Hotelu Antunović Sesvete gdje cijena dočeka iznosi 390 kuna.

Kavana Johann Franck

U kavani Johann Franck doček Nove godine organizira se u Bistrou Šnicl, u mezaninu te u prizemlju. Karata ima još samo za prizemlje, i to po cijeni od 200 kuna, a uključuje piće dobrodošlice i čašu šampanjca u ponoć. Za glazbu je zadužen DJ Aldo Morro.

Studentski centar

Na tri floora organiziran je doček Nove godine u Studentskom centru. Za tematski party u znaku Amsterdama potrebno je izdvojiti 299 kuna, u što je uključena neograničena konzumacija pića, ili 500 kuna s hranom.

Studio smijeha

Komičari Studija smijeha organiziraju doček Nove godine uz stand-up show, glazbeni program, šampanjac u ponoć te akcijske cijene pića. Cijena je 100, odnosno 130 kuna na dan showa.

Planinarski dom Runolist

Za Novu godinu ulaz u planinarski dom Runolist je slobodan, a cijene su redovne. Stol je moguće rezervirati za 100 kuna koje ulaze u konzumaciju.

Meštrovićev paviljon

U popularnoj Džamiji organizira se doček Nove godine uz razne izvođače među kojima je i violončelistica Ana Rucner. Cijena ulaznica varira od 299 do 699 kuna, ovisno o ponudi i vrsti stola.

Tvornica kulture

Jedan od najvećih klupskih dočeka Nove godine onaj je u Tvornici kulture gdje se već treći put organizira party u suradnji s Radijem 101. Za doček uz DJ-e u velikom i malom pogonu potrebno je izdvojiti 55 kuna.

>> Za doček Nove godine Zdravko Čolić će zaraditi 100.000 eura, evo koliko će ostali

>> 13 načina kako biti produktivniji nadolazeću godinu

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:16 28.12.2015.

Na tri "floora"??? A je li moguce walkati s floora na floor, ili moras staynuti na svom flooru i drinkati na svom sanku? Ok, ak si hungry i zelis nekaj poeatati moras paynuti loma vise, ali what is, it is, ne? Cudnan mi je i taj docek u stilu engleskih pubova s tamburasima i trubacima. Znam da bi se uz njih i englezi osjecali kao doma....

Avatar utunelu
utunelu
11:44 30.12.2015.

zabranit slaljenje n.godine jer je to komunisticka izmisljotina

TH
than
00:33 29.12.2015.

Super... Ispalo opet da Novi Zagreb nije Zagreb....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije