Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.07.2010. u 12:00

Ante Đuzel kao član HSP-a postao je gradonačelnik Imotskoga i jako ga je razljutila prvotravanjska šala lokalnog radija da prelazi u HDZ

Politička trgovina
Naravno da je Đuzela razljutila kada to i nije bila šala nego predviđanje. Đuzel je upravo sa svojim ljudima pristupio HDZ-u. ‘Tko više i gleda stranke, treba preživjeti.

Za pomoć gradu spreman sam učiniti bilo što’ – nije krio motive stranačkog transfera brutalno iskreni Đuzel koji se nada da će Darko Milinović održati obećanje i neće ukinuti rodilište u Imotskom.

Maneken za mokasinke: Duguje li nam Sanader izvješće o stanju nacije
Ivo Sanader, za kojeg Jutarnji javlja da se šeta u Ferragamo mokasinkama, trebao bi podnijeti izvješće o stanju nacije za 2009., poručuju iz Vlade. Stanje nacije je loše, a ni mokasinke nisu u dobrom stanju

Bjelovarska policija ne podnosi solaže Deep Purplea
Ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković neugodno se iznenadio kada je doznao da je direktor njegove privatne tvrtke Beming iz Bjelovara Mario Brestovečki prenoćio u policiji.

Direktor je nakon utakmice Brazil – Čile s televizora puštao snimke Led Zeppelina i Rolling Stonesa, ali dugu solažu u ‘Child in Time’ 
Deep Purplea policajci su procijenili kao teško remećenje reda i mira te ga priveli u postaju.

Jandrokovićev direktor trebao je puštati narodnjake kao makarski župnik don Ante Prnjak pa bi umjesto prijave dobio grupe podrške. Turbofolk župnik preko noći je postao zvijezda, pa ga već pozivaju da se preseli u Metković i Split.

Komentara 6

PG
praseca gripa
14:48 04.07.2010.

Koliko je Stipa Mesic promijenio stranaka i partija,pa to nikome nije smetalo,niti mu je tko od njemu slicnih to spocitavao. Ako se drzis partizanstine i komunizma,mozez radit sto te volja,ali nedajboze da si desno orijentiran i usto jos i domoljub,tesko tebi!

MI
mitar
11:16 05.07.2010.

Blizu oltara bolje se cuje.Ovo me podsjeca na komunizam kada su se zbog karijere ljudi oclanjivali u savez komunista,nekada oni sada ovi a ista govna su na vlasti od 1945.

LI
livoguza2
12:29 05.07.2010.

Jesu, moj @mitre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?