Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.12.2013. u 14:00

Moć snimke na HTV-u: Kako se veterani HDZ-a zadivljeno rukuju sa svojim šefom koji je tek nedavno ušao stranku

Uvijek kada kamerman na političkom skupu povuče švenk ja se zgrozim. Jer švenk je uglavnom odlika svatovskih snimatelja. Al' sinoć u Dnevniku HTV-a taj je švenk odradio misiju. Kamerman s nekog skupa HDZ-a slijeva nadesno prati Karamarka, a ovaj se rukuje sa Stierom, Milinovićem, Šukerom... Sve veterani HDZ-a, a gledamo ih kako zadivljeno prate svoga šefa kojeg je tek nedavno u stranku primila Jadranka Kosor. To je moć televizije, da pokaže tko smo i što smo, odnosno tko su i što su naši političari. Prethodno sam gledao Vijesti RTL-a. Vidjevši Anu Brdarić da već neko vrijeme mijenja Igora Bobića, "majstora komunikacije" s Ninom Štambukom, obradovao sam se jer znam – bar neće biti usiljenih komentara na početku i na kraju sportskih vijesti. I nije to loše izgledalo kod Ane. Kao kod Ane Ugarković kad priprema neku poslasticu. Ali onda je nešto pregorjelo.

U gostima je Božo Kovačević, bivši veleposlanik u Rusiji, govori o terorističkim napadima u Volgogradu. Odličan izbor jer Kovačević je baš raspoložen i očito podosta zna o ruskim problemima s teroristima. Ali pitanja su (tko li ih je sastavljao) u kategoriji – wtf? Pita ga Ana: Zašto dosad nitko nije preuzeo odgovornost za napade? Kovačević, sasvim normalno, odgovara da nema pojma. A odakle bi i znao. A onda još gore pitanje: Je li pogreška što je Olimpijski odbor izabrao baš Soči za domaćina Olimpijade? Zbunjeni Kovačević odgovora – pa taj su grad Rusi predložili, nisu predložili niti jedan drugi. Da, bar mi takve stvari trebalo znati kad dovodite goste.

PLUS

Odmah bih potpisao da Jadranka Kosor bude ministrica (bilo čega), Mirela Holy premijerka, a Lana Pavić ravnateljica HTV-a. Smirenost i kompetentnost koju su pokazale sinoć na Z1 daju mi pravo za takav stav.

MINUS

Redovito kad večeram (kao i sinoć) i gledam televiziju, sve mi pokvari reklama sadržaja: "Za redovito pražnjenje crijeva." Hej, morate li nas baš svaku večer podsjećati na fiziološki happy end naše večere?

Komentara 9

Avatar Semper5
Semper5
19:13 31.12.2013.

"Mirela Holy premijerka".....pa da napokon kompletna Hrvatska bude kao obitelj Adams

AS
asi2013
18:31 31.12.2013.

Imali smo mi "premijerku" čvrste ženske ruke, pa ništa. Njeno veličanje same sebe nema podloge. Pred napadima nekorektne opozicije, bila je osamljena kao Robinzon na otoku. Štedila je prijatelja-protivnika za kojim je išla, a onda mu u maniru Kkumrovačke škole zavrnula vratom. Prema jačim poslušna, prema slabijim nemilosrdna. Zaustavljali su je da uspori. Dala u bubanj naše more i zaljev, a protivnik nije dao ništa.Ekonomija je nije interesirala.

BI
billynik
17:17 01.01.2014.

Ako ti je ovaj trojac mjerilo onda stvarno nemam što komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?