Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.02.2010. u 18:30

U posljednje tri godine, pokazalo se, uprava Croatije osiguranja u kupnju cigareta i cigara utrošila je 144 tisuće kuna.

Hrvoje Vojković, predsjednik uprave Croatije osiguranja prestao je pušiti potkraj prošle godine iz zdravstvenih razloga na nagovor marokanskog iscjelitelja Mekkija Torabija i time je tvrtki uštedio pedesetak tisuća kuna na godišnjoj razini, otkriva Novi list.

U posljednje tri godine, pokazalo se, uprava Croatije osiguranja u kupnju cigareta i cigara utrošila je 144 tisuće kuna, što znači da je Vojković mjesečno na svoj donedavni porok trošio četiri tisuće kuna. Drugim riječima, jedna je manja plaća svakog mjeseca otišla u dim.

Tito ludovao za sobaricama i služavkama
Tito je imao fetiš. Bio je lud za sobaricama i služavkama i potajno ih je snimao s leđa. Zašto potajno? Kao da su smjele odbiti “najdražeg fotoamatera”.

Biškupićeva tajnica na Bandićevu platnom popisu
Božo Biškupić, ministar kulture i najdraži fotoamater Ive Sanadera, toliko se vezao uz svoju tajnicu Antoniju Županac da zbog nje krši zakon već šest godina. Jutarnji javlja da Biškupićeva tajnica od 2004. prima plaću iz Bandićeva Gradskog poglavarstva, a ne iz državnog proračuna. Kvaka je u tome da kao “Bandićeva tajnica” ima plaću od 5700 kuna, dok bi kao “Biškupićeva” imala samo 4100 kuna. A to bi Vojković popušio u mjesec dana.

Žužula više zabrinjava loše vino nego štrajk u CA
Miomira Žužula, predsjednika Nadzornog odbora Croatieje Airlinesa, muče ozbiljna pitanja. Nacionalni avioprijevoznik posluje s ozbiljnim gubitkom, a najavljen je i štrajk Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova, zbog čega avioni CA neće moći poletjeti. Bussines.hr objavio je pismo Ines Baniček Vuk, predstavnice radnika CA u Nadzornom odboru, iz kojeg doznajemo da je Žužula na sjednici NO-a mnogo više od poslovanja zanimalo “zašto se u biznis klasi toči loše vino”! Nije to sve jer Žužula muči i druga briga – kako zadržati pravo na povlaštene aviokarte kada više ne bude predsjednik Nadzornog odbora. A radnici ionako lete.

Komentara 7

KR
kreont
23:47 10.02.2010.

Dajte svima karte u jednom smjeru sa iskrcajem na visini većoj od 2000 metara. Sramotna demokracija. Sirotinjo i sebi si teška.

DO
doktorica
08:34 11.02.2010.

Ovima ne pomaže nikakav iscjelitelj,toliko su ogrezli u lopovluk da im ni lobotomija nebi pomogla.

VN
van ness
23:08 10.02.2010.

Kada ce se konacno ovaj umisljeni narcis skinuti s novinskih stupaca, jer zaista ga je gadljivo gledati kako pozira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?