Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvu Hrvatsku želimo
Povratak na članak

Zvonko Kusić: Obrazovanje, znanje i rad moraju biti temelj društva

Poznate Hrvate pitali smo kakvu Hrvatsku žele, što bi u njoj promijenili i na što su ponosni

Komentari 7

NE
nemanatrag
14:13 13.10.2015.

Kad se govori o radu, znanju i obrazovanju, mali broj komentara govori koliko ozbiljno shvaćamo ili ne shvaćamo važnost onoga o čemu Kustić govori.... glupanima se ne događa pametna država....

VL
DU
Deleted user
14:47 12.10.2015.

što ste napravili poštovani po tom potanju-veliko ništa,klimate,šutite i odrađujete 3 mandat,sramota za jednu vertikalu-akademiju kojoj ste vi na čelu,pljuc..

VL
BA
bakulušić
23:27 12.10.2015.

Gospodine Kusić, oni koji su to "uhvatili" odlaze na "privremeni rad u inozemstvo". Što Akademija i akademici mogu učiniti da ih zadržimo a da u inozemstvo odu Frljić i ostali koji nam prodaju partizanske priče?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:46 12.10.2015.

Trebalo ti je vremena da primjetis da je sustav vrijednosti poremecen. Dok vas je Ivo Sanader timario kreditima, sutjeli ste i glumili elitu u svojim dvorima. Nikakvi akademici vi niste, bar nemate nikakvog ideala osim svog snobbizma. Cak i sad, kad se zemlja lomi, govorite u zagonetkama.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:48 12.10.2015.

Nikad lopove niste nazvali lopovima. Nikad uhljebe niste nazvali uhljebima. Kako onda sustav vrijednosti nebi bio poremecen?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:43 12.10.2015.

Rijesite se huntasa i zavladati ce pravna drzava.

VL
BI
binko
11:12 14.10.2015.

Gospodine Kusić, Vaše mišljenje mi apsulutno nije važno jer niste u stanju napraviti red u bolnici, tj, odjelu na kojem radite .Do nedavno ni ulazna vrata se nisu dala zatvoriti, i tek ste ih sada promjenilia da ne kažem kakoko obićno jedan doktor radi u ambulanti i pregledava i onkološke i ostale pacijente , te čita scintigrafije, ide na vizitu.... a ostali doktori se pojavljuju na viziti. Cijeli odjel nikada nije renoviran, jedan je od najstarijih i najderutnijih u cijelom zdravstvu, sramotno je da u izolaciji žena i muškarac koriste zajedničku kupaonicu i toalet....ma moglo bi se nabrajati unedogled. Svojim zalaganjem , upornosću nista napravili apsolutno ništa, za razliku od ostalih voditelja i predstojnika odjela... pa vjerojatno bi nam i tako izgledala i vaša Hrvatska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.