Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OSUMNJIČENI PUŠTEN

Zvonko Kotarac, njegov brat Ivan i službenice splitske gradske uprave u istražnom zatvoru

Tomislav Miletic/PIXSELL
22.07.2021.
u 15:01

Na slobodu je pušten inspektor zaštite od požara PU Željko Smajić iako je USKOK i za njega tražio pritvor

Zvonku Kotarcu, najvećem splitskom građevinskom poduzetniku i njegovom bratu Ivanu Kotarcu, Mlađan Prvan, sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor od mjesec dana prihvativši prijedlog USKOK-a.

Osim za braću Kotarac, istražni zatvor je određen i za službenice Grada Splita koje su mu izdavale građevinske dozvole Ladu Pocrnić Mladinić i Ljiljanu Poletti Kopešić. Bit će u istražnom zatvoru dok se ne ispitaju svjedoci.

Na slobodu je pušten inspektor zaštite od požara PU Željko Smajić iako je USKOK i za njega tražio pritvor. Za ostale privedene u slučaju Banovina, među kojima su arhitekti Emil Šverko, Neno Kezić i Neven Mladinić, poduzetnik Mario Jukić te nekadašnja gradska vijećnica HGS-a Danijela Špalj, USKOK nije ni zatražio određivanje istražnog zatvora.

>> VIDEO Detalji velike akcije PNUSKOK-a u Splitu: Na meti istražitelja hotel na Žnjanu i zgrada na Mejama

Ključne riječi

Komentara 5

VA
vadis1
16:57 22.07.2021.

Zvonko Kotarac je veliki kriminalac!

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
15:37 22.07.2021.

Sve što im trenutno mogu poželjeti je da nestane struje ili se klima pokvari

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:07 22.07.2021.

Pravi hrvati na djelu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije