Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO ISTUPIO

Zviždač zbog pritisaka lokalnih moćnika morao zatražiti azil u Švicarskoj

Mladen Vladić
Foto: Screenshot Youtube
28.05.2014.
u 13:04

Mladen Vladić prao je novac za bivšeg predsjednika općine Majdanpek Dragana Popovića

Zviždač iz Srbije zbog višegodišnjih je pritisaka morao sa suprugom i troje djece napustiti Srbiju i zatražiti politički azil u Švicarskoj, prenosi Radio-televizija Vojvodine.

Mladen Vladić, nekada uspješni poduzetnik iz Majdanpeka, progovorio je o korupciji lokalnih moćnika. Sam Vladić preko svog je poduzeća prao novac iz općinskog budžeta za bivšeg predsjednika općine Majdanpek Dragana Popovića, a kada se tome usprotivio i javno progovorio, protiv njega je podignuta optužnica za zloupotrebu službenog položaja. Tužitelj je nakon šest godina odustao od kaznenog progona, a Vladić je odlučio napustiti zemlju.

- Neću više nikada dozvoliti da se o mojoj obitelji odlučuje iz Beograda - rekao je Vladić.

Navodi kako su s njegovim slučajem upoznati i kabineti predsjednika Srbije, bivšeg Borisa Tadića i sadašnjeg Tomislava Nikolića. Međutim, ističe, nitko mu nije pomogao. Moćnici su na zub uzeli i njegovu suprugu Irenu Barbulović, nastavnicu klavira u glazbenoj školi koja je dobila otkaz nakon 13 godina rada, i to samo pet dana nakon što je rodila trojke.

 

>> Balenović dala potporu Vodanoviću: 'U toj struci pogreške se plaćaju životima'

Komentara 2

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:50 28.05.2014.

Mislim da lopovi(pranje novca)nemože nigdje dobiti azil a kamo li u Švicarskoj.

DE
Dejan1000
13:31 28.05.2014.

Niste li malo pretjerali sa vijestima iz Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije