Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KAVALIR

Zvao bi žene na spoj pa otišao bez plaćanja, sada bi mogao gadno požaliti

Večera/Ilustracija
Getty
30.08.2018.
u 12:53

Paul Gonzales optužen je da je financijski iskoristio najmanje deset žena koje je upoznao na stranicama za dejtanje od svibnja 2016. do travnja 2018. godine.

Muškarac koji je optužen da je više puta ušao u restoran, pojeo i otišao a da nije platio račun suočen je s mogućnošću 13 godina zatvora, prenosi BBC.

Paul Gonzales optužen je da je financijski iskoristio najmanje deset žena koje je upoznao na stranicama za dejtanje od svibnja 2016. do travnja 2018. godine. Tužitelji kažu da je prevario žene za ukupno 950 dolara (više od 6 tisuća kuna). Muškarac, 45-godišnjak, izjasnio se da nije kriv za iznudu, veliku krađu i ostale troškove vezane uz nepodmirene račune.

Gospodin Gonzales bi žene koje je prethodno upoznao online izveo na večeru u različite restorane diljem Los Angelesa. U restoranima bi pojeo i popio te otišao bez riječi i plaćanja računa.

Osam žena reklo je da su bile prisiljene platiti račun nakon što je Gonzales otišao. On bi naručivao skupe obroke poput škampi i različitih vrsta odrezaka, pojeo i više im se ne bi javio. Jedna od njegovih žrtava, koja je željela ostati anonimna, rekla je da joj je drago što je gospodin Gonzales suočen s mogućom kaznom.

– Nadam se da će dobiti ono što je zaslužio – rekla je.

Druga oštećena žena se našalila se s novom prehranom koju će Gonzales imati iza rešetaka.

– Ne mora se brinuti više ni o jednom obroku. Dobivat će tri cjelovita obroka dnevno – rekla je.

Županijska okružna tužiteljica rekla je da je Gonzales navodno koristio usluge frizerskog salona iz kojeg je također otišao bez plaćanja. Gonzalesu, koji se pojavio na sudu 27. kolovoza, određena je jamčevina od 315.000 dolara. Početak rasprave zakazan je za 7. rujna na Vrhovnom sudu u Los Angelesu.

Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Ključne riječi

Komentara 9

RE
reborn
13:04 30.08.2018.

Kakav bezobrazluk! Što si je taj muškarac umislio, da je žena?

PP
pp
13:57 30.08.2018.

Pazi ti ovo. Žene iskorištavaju muškarce financijski od pamtivijeka. Od kad je Eva onom bedaku Adamu dala jabuku, a on joj je do kraja života plaćao kartice koje je peglala u šoping centru. Sad malo okuse kak je to, neš ti, nasamario te, plati večeru koju su svi muškarci u životu platili i ne, to je financijsko iskorištavanje i čovjek bi trebao ić u zatvor. Ma nemoj.

MC
MCA
14:38 30.08.2018.

hahahaha...glupace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije