Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Zvao ga mobitelom i prijetio mu zbog navodnog duga od 50.000 kuna

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.04.2020.
u 12:43

Prvo ga je zvao i prijetio lani u kolovozu, a zatim opet u veljači ove godine, kada je žrtvi došao i pred kuću na Krku

- Ako mi ne platiš tih 50.000 kuna svašta bi ti se moglo dogoditi! - vjerojatno su riječi kojima se 56-godišnjak obratio svojoj žrtvi, zbog čega je sada zaradio optužnicu za pokušaj iznude i prijetnju.

Optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci, a njome ga se tereti da je od 2. do 6. kolovoza 2019. na Krku mobitelom više puta zvao oštećenika. Tražio ga je da mu plati 50.000 kuna na ime navodno obavljenih usluga.
- Ali ja nemam taj novac - pokušao mu je objasniti uplašeni oštećenik.
- Onda ću te ubiti - zaprijetio mu je 56-godišnjak.

Optuženi se tereti i da je 12. veljače 2020. oko 10 sati ponovo mobitelom nazvao oštećenog da bi potom došao i u mjesto njegovog prebivališta na Krku. S ulice mu je prijetio i vikao da će ga ubiti. Tužiteljstvo u optužnici traži da se 56-godišnjaku produži ranije određeni istražni zatvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije