Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NAČELNICA PODGORE

'Zvala sam svakoga kome dugujemo. Nemamo što iznajmiti, privatizacija je ovdje bila magična'

02.11.2021.
u 13:52

Bude li sve teklo prema planu i ne budemo li gotovo ništa trošili, u roku od četiri godine. Pokušavamo isplanirati neke nove prihode, što nije lako. Nemamo od čega uprihoditi financijska sredstva jer nemamo rentabilne nekretnine, Općina Podgora nije dobro prošla u privatizaciji. Dosta je društvenih zgrada magično prešlo u ruke privatnika. Za ovih par nekretnina što ih imamo, nemamo riješene dokumente.

Komentara 8

DU
Deleted user
16:56 02.11.2021.

Kriminal u privatizaciji ne zastarjeva i spada pod ratno profiterstvo zato TUŽITE!!!!

TO
tomotomo
16:18 02.11.2021.

Vidim da komentatori krive hdz, a da su malo proguglali bi vidjeli da u općini podgori većinom su vladali sdp i nezavisni

PA
pavlov
16:15 02.11.2021.

Važno je da je gospođa pobacala ručnike i ostale rekvizite gostiju sa plaža, oni su valjda, najgori segment društva.... Nositelje koncesijskog odobrenja, naravno, nitko iz općine ne dira, oni se mogu ponašati kao da su najmanje nositelji koncesije ili vlasnicii plaža..... Ležaljke se prostiru već rano u jutro (dok najmoprimaca još nema ni navidiku), ni jedan ne poštuje uredbe o koncesijskom odobrenju... Isto tako štekati iliti terase kafića ili restorana, uvik par stolova van iznajmljenih gabarita, nitko ne sankcionira....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?