Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U studiju HRT-a
Povratak na članak

Žustra rasprava sindikalista i državne tajnice: 'Dignuli ste se i otišli'

– Nije to socijalni dijalog kad se socijalne partnere doslovno omalovažava – poručio je Novosel

Komentari 12

VK
VKSS
14:08 18.09.2018.

Samo po nasim pravima,a sve malverzacije sto se provode u drzavnim firmama nikom nista,ni pokusati zakonski da se rijese,nego se poslije onda prica

VL
DD
ddh
17:52 18.09.2018.

Vrlo je upitno to, da su ti t.zv. "Sindikati" negdje nekakvi partneri. Ti sindikati su jedna podorganizacija SDP-a odnosno komunisti, koji su se u medjuvremenu pretvorili u hrpu niskoristi i koji su vec odavno postali jedna ucjenjivacka mafija. I mogu njih isto tako komunisticki mediji glorificirati koliko hoce, niskorisna mafija ostaje mafija. Ta mafija bi o svemu odlucivala, ali niti za nista nebi snosila odgovornost. Te i takve sindikate treba zabraniti, jer ti su najveci kocnicari bilo kakvih pomaka na bolje u Hrvatskoj. A taj Novosel nosi krunu gluposti. Totalno nekvalificiran, te ideoloski korumpiran petlja se u stgari, od kojih nista ne razumije.

VL
MA
Marko1337
15:49 18.09.2018.

sindikalni paraziti prodaju maglu i zaglupljuju narod uz pomoć bolesnih medija. Što mislite, odakle tolike milijarde svake godine da se isplate mirovine iz proračuna ? Mladi iseljavaju, ealni sektor na nogama, a komunjarska gamad na proračunu se i dalje množi. Još danas se isplaćuje preko 30.000 boračkih mirovina titovih zločinaca. Odakle ?

VL
DR
Drass79
15:35 18.09.2018.

Sindikati su najgora stvar koja se hrvatskom radniku može dogoditi

VL
Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
09:11 19.09.2018.

Danas vijest da HAC uz 6% veći prihod u odnosu na prošlu godinu dijeli otpremnine. Opseg posla im se povećava, a oni umjesto da eventualni višak zaposlenih u takvim, povoljnim okolnostima rješavaju prirodnim odljevom, oni zaradu troše na otpremnine kojima smanjuju broj zaposlenih, a povećavaju broj zaposlenih/umirovljenih u Hrvatskoj.

VL
DA
Danijel2
22:05 18.09.2018.

Ovo je vrh ledene sante. Poanta je da će neki morati raditi do smrti, a drugi će relativno mladi uživati mirovine. Kada je prvi puta pogodovao svom članu obitelji, otvorio je pandorinu kutiju prokletstva ljudske pohlepe.

VL
Avatar Manolique
Manolique
15:09 18.09.2018.

Ovu malu smo vrbovali u UDBU nema godina dana, a ovaj sindikalista je naš još od 1994.

VL
ŽU
žuti
22:21 18.09.2018.

Večina sindikalnih čelnika nastavila je "uspješnu borbu za radnička prava" iz pokojne Juge, te se i danas odlučno bore za vlastite privilegije! Vilim Ribić vjerojatno čeka svoje vrijeme kada će zauzeti naslovne stranice i gostovati na svim televizijama! Zagrijava se!

VL
FN
Fr@njo
15:08 18.09.2018.

RH ima i do sada najvise zanimanja sa benificiranim radnim stazom. na kugli zemaljskoj .ovo jos malo preostalih neka ide isto u isti kos i svi mogu sa 45 god.starosti ici u mirovinu.eto, problem je rijesen...

VL
RI
rightside
14:10 18.09.2018.

pavicu mora bit jasno da mu je vrijeme na isteku, a ako ljudi izidu na ulice,on ce bit jedini krivac,,ali i ova kkoja ce dat sve od sebe (pa i to) da obrani druga debelj.. pardon pavica, ljepotana..)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.