Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE OSJEĆA

Župan Ivo Žinić pozitivan na koronavirus

Sisak: Župan Žinić uručio ugovore o bespovratnim sredstvima
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
05.12.2020.
u 17:51

Župan Žinić je bio poznat po svom gafu na početku pandemije zbog "korona partyja" u Marinbrodu

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić objavio je kako je pozitivan na COVID-19.

"Dragi svi, nakon testiranja na COVID-19, test je pokazao da sam pozitivan. Trenutno se osjećam dobro, a svoje aktivnosti i obveze nastavljam obavljati od kuće uz sve upute liječnika i epidemiologa", stoji u objavi na njegovu Facebook profilu.

Župan Žinić je bio poznat po svom gafu na početku pandemije zbog "korona partyja" u Marinbrodu kada se okupilo društvo koje je radilo na uređenju tamošnjeg Zavičajnog doma u kojem su se trebali održati svatovi njegova sina.

Dragi svi, nakon testiranja na COVID-19, test je pokazao da sam pozitivan. Trenutno se osjećam dobro, a svoje aktivnosti i obveze nastavljam obavljati od kuće uz sve upute liječnika i epidemiologa.

Objavljuje Ivo ŽinićSubota, 5. prosinca 2020.
Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
19:40 05.12.2020.

Da vidimo nije nosio masku i držao odstojanje ili on ne pere ruke kad ide jesti .. ? Tu bi trebala i kazna slijediti.... ? Ili možeš raditi što god ti narede nema smisla ni koristi ?

HE
Herceg
18:53 05.12.2020.

A ona,Anka Mrak Taritaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije