Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALETJELI SE AUTOM

Detalji obračuna u Sesvetama: Žrtvu pratili u taksiju, pucali u nju, a zatim je pretukli

Zagreb: Policijski očevid na mjestu pucnjave u Sesvetama
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.09.2021.
u 10:32

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, 20-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja  na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Mladić (20) ispitan je na ŽDO Zagreb te je protiv njega pokrenuta istraga jer ga se sumnjiči za pokušaj ubojstva. Riječ je o događaju koji se zbio 18. rujna u 16.35 u Ulici Ljudevita Posavskog u  Sesvetama.

Sumnjiči ga se da je s više za sada nepoznatih osoba dogovorio da napadne oštećenika koji se  vozio u  taksiju. Dvadesetogodišnjak i još nekoliko osoba sjeli su u dva automobila te pratili taj taksi kojem su u jednom trenutku prepriječili put. Oštećenik je izašao iz taksija i nastavio pješke, a 20-godišnjak i ostali osumnjičenici nastavili su ga pratiti. Kad su ga sustigli, sumnjiče se da su ga u više navrata udarili vozilom, a zatim je jedan od muškaraca  iz pištolja zapucao u oštećenika. On je pao na tlo, gdje su ga muškarci nastavili udarati po glavi i tijelu, a potom su pobjegli s mjesta događaja.

Oštećenik je teško ozlijeđen te je prevezen u KB Sestre milosrdnice. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, 20-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Policija je inače koji sat nakon događaja bila priopćila da je na obavijesni razgovor privedeno ukupno pet osoba koje su se dovodile u vezu s tim događajem. No kako je na tužiteljstvu završio samo 20-godišnjak, očito je da su ostali nakon ispitivanja pušteni jer vjerojatno nisu bili povezani s događajem.

Ključne riječi

Komentara 4

RO
roland
11:58 21.09.2021.

Kada je romska nacionalna manjina u pitanju, onda valja znati da postoje neka pravila koja su, po njihovom poimanju, iznad zakona. Na državi je da one koji se rukovode plemenskim načelima, a krše zakone, strogo kazne zatvorom.

TF
turio.fachetti
11:49 21.09.2021.

Novinari znaju da su ga svi tukli, ali samo jedan unutra. Policija, zovite Večernji i gotovo

LS
last_samurai
12:04 21.09.2021.

Hrvatska, jedna od najsigurnijih država svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije