Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obustavljena istraga
Povratak na članak

Žrtve prijevare: Hrvatski bračni par u Njemačkoj ostao bez 1.700 eura, otkrili da nisu jedini

Isti je muškarac nekoliko parova prevario uzevši im kauciju za stan koji je navodno iznajmljivao, a uopće nije bio u njegovom vlasništvu

Komentari 3

DP
delmata.pakleni.otok
00:11 28.10.2020.

njemački policaj kad vidi balkanca na prijavnici lagano mu kaže da sačeka (1-2h minimum) pa ga drugi proslidi kolegi koji ga proslidi sledećem kolegi... hahaha... postoje agencije za iznajmljivanje stanova koje krkani izbjegavaju da bi prošli jeftinije... hahaha... inače ovi članak triba zaplašit primitivce da ne iseljavaju... hahaha...

VL
Avatar The_Lacrdion_ZG
The_Lacrdion_ZG
20:14 27.10.2020.

Što je ovaj premudri par očekivao od njemačke Policije??? Da pokrenu "nebo i zemlju" jer su oni nasjeli klasičnom prevarantu - na foru koja je već desetljećima u Njemačkoj poznata, ili bolje rečeno svima poznata. Policija je odradila svoju rutinu koju odrađuje svaki dan na tisuće i tisuće puta.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
19:48 27.10.2020.

Isto s.anje ko i kod nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.