Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest djevojke
Povratak na članak

Žrtva pedofilske grupe na Facebooku: Sramim se!

Djevojčice i djevojke iz Gruda, Mostara, Čapljine, Tuzle, Banje Luke, Sarajeva na pedofilskoj stranici

Komentari 81

PE
petak12345
09:48 22.04.2014.

ja mislim da ih taj koji je osnovao ovu stranicu nije tratio pa im krao slike vec je samo uzmao sa njihovih prifila koje se one same objavile.Roditelji bi se trebali zapistat sto im bjihovi "abdelcici" rade i kakve sadrzaje objavljuju da su dostupbe svima

VL
FL
flops
09:42 22.04.2014.

ocito kod nas pedofilske stranice otvaraju maloljetnici,ha ha koja glupost

VL
ST
streetboy
09:40 22.04.2014.

Kakva pedofilija ?. Admin ove grupe samo je sve fotke stavio na jedno mjesto. Fotke iliti selfije su objavile djevojke ili balavice same .

VL
DU
Deleted user
10:10 22.04.2014.

Za ove neinformirane novinare za slike su odgovorni roditelji koji nisu svoju djecu odgojili kako treba. A usput i svi mediji koji pune svoje novine kojekakvim glupostima i kada djeca počnu kopirati te gluposti onda je za vas to pedofilija a što ste vi onda ?

VL
RT
Rollo.Tomasi
10:21 22.04.2014.

Ma bravo. Bože sačuvaj reći da je ova i slične stranice rezultat totalnog roditeljskog nemara i stava da je normalno da njihove kćeri na internet stavljaju svoje polugole fotografije već u 6. razredu osnovne, jer "eto, svi to rade". Sjećam se jedne majke djevojčice od 14 godina koja mi je objašnjavala da je normalno da njena kći oblači minice i ostaje u narodnjačkim klubovima do 5 ujutro jer tako izlaze i njene kolegice iz razreda. Ovaj mali pokvarenjak samo iskorištava glupost koja vlada na ovim prostorima.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
10:35 22.04.2014.

bilo bi pošteno da ste objavili i faceboo sliku te "poštene cure" iz Mostara, pa da vidimo o kakvom se poštenju radi. Profli je navodno otvorio balavi maloljetnik, skupljao je vro vjerovatno te selfije i objavio ih. Što normalan čovjek može pomisliti o djevojci u roza hlačama i njenimpozama? ili o onoj u zelenom dopičnjaku? Sad su im svi krivi. A pedofilija? trebalo bi biti malo oprezniji sa izjavama. Ovo nisu male bebe, jedino su pametne ko male bebe. A slike je objavio njihov vršnjak.

VL
PS
Privatni sektor
09:56 22.04.2014.

"Jadne"...a tko ih je fotografirao i stavio fotografije na facebook...njihova mama?

VL
ZE
.zeitgeist.
10:40 22.04.2014.

Pedofilija? Zakon ne predviđa mogućnost optužbe za pedofiliju ukoliko se radi o starijima od 14 godina. Policija? Pa slike su samo podijeljene sa profila maloljetnica koje su one same stavile na facebook i u većini slučajeva su se same slikale.. Uostalom, registracijom na Facebooku, korisnik prihvača da slike koje stavlja na profil postaju javno vlasništvo. Dalje, registracijom na FB, korisnik potvrđuje da je stariji od 13 godina. Zakonski neupitno legalno, o moralnoj ispravnosti bi se dalo raspravljati, ali tu bi prvi na tapeti trebali biti roditelji.

VL
ME
medjimurje
09:50 22.04.2014.

Glupost od clanka da ne vjerujes, klinke se same vjerojatno slikaju , neka budala objavi i ajme pedofilije; nemate stvarno niceg o cemu bi pisali bez komentiranja facebook strane iz susjedne drzave?

VL
TR
TragoviZakona
09:47 22.04.2014.

Gledaju djeca kako se Rozga slika, pa i one se slikaju.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
11:32 22.04.2014.

Autor članka uzgalamio se o "pedofilskoj grupi". Sudeći po slici nije ti sto godina i nisi ni sam pradavno bio u pubertetu i trebao bi znati kako funkcioniraju klinci u toj dobi. Balavice same stavljaju svoje slike na javno dostupan prostor jer se žele pokazati i time se dovode u neugodnu poziciju, tu je problem njihovog cjelokupnog odgoja počevši od kuće pa nadalje, mada ni odgoj ne može riješiti sve jer svatko je individua za sebe i bira što će i kako činiti. Društvo u kojem odrastaju tjera ih putem medija, filmova, glazbe, mode, putem svega na takve stvari, pretjerano izloženu tjelesnost. Ne znam koga bi te i takve sličice mogle zanimati, ali mislim da bi zainteresirani mogli biti prije svega dečkići njihove dobi, kolege iz razreda, iz škole, grada... Uostalom, čemu spominjanje ovakvih stvari po novinama i portalima? I to ne prvi put. Dakle, netko od vas "novinara" očito posjećuje te i takve stranice s izloženom djecom i onda ovdje o tome pišete radeći "reklamu" stvarima koje nisu za reklamirati. U tome vidim licemjerje i potragu za skandalom, a manje namjeru da se nešto takvo suzbije jer se ne može suzbiti, može se pokušati moralnije ponašati pa će i toga biti manje.

VL
KA
karmencartman
11:24 22.04.2014.

Prijavite roditelje koji ne odgajaju svoju djecu. Sramota. A vidim da je jedino u Hrvatskoj moguće da su maloljetnici pedofili... Obožavam ovu državu, ma najbolja je.

VL
Avatar Meggi
Meggi
10:04 22.04.2014.

Eto, neke cure se možda i opamete.

VL
DU
Deleted user
12:04 22.04.2014.

s obzirom na odabir slika na ovoj stranici, ti si Andrijaniću veća pedofilčina od maloga, on im je vršnjak, a ti nisi, dakle, makni ove slike sa stranice andrijaniću

VL
MB
mario.b.bednar
10:20 22.04.2014.

slažem se, protivim se nasilju na internetu, ali one su same stavljale te slike na face, slika cure koja je na naslovnoj fotografiji sama si je kriva sta je stavljala tu sliku na face i onda se čudi što je na toj stranici. Policija treba kazniti osobu koja radi ovo, ali i cure koje stavljaju svoje sramotne slike jer one same od sebe rade droljice stavljajući slike svojih stražnjica i ostalo ......

VL
Avatar pramatej
pramatej
09:59 22.04.2014.

Dva su problema. Jedan je iskorištavanje i linč. Drugi je promicanje seksizma kroz sve medije, te bolesne ideologije liberalne današnjice, kao i promicanje istog u edukaciji i školstvu (apeliram na zdrqvstveni odgoj)

VL
BH
bijela_hrvatska
10:30 22.04.2014.

Uskrs samo što nije prošao, a sotona već na veliko ruje i truje... posebno mlade duše... Ljudi, mislimo malo svojim glavama, ne dajmo se zavoditi i ne dozvoljavajmo biti prevareni. Sretan Uskrs svima.

VL
MJ
marko.jerkovic.961
12:02 22.04.2014.

Nek im se roditelji onda zapitaju kakva su im dica kad stavljaju sami onake slike na facebook pa sad ispadaju zrtve. Nek se one sramu. One nisu normalne a ne onaj ko ih stavlja. Sram i stid

VL
OB
obee
10:48 22.04.2014.

Moja slika sigurno nije tamo. Znam jer ne stavljam takve slike na web. Sve te jadne žrtve su SAME stavile svoje provokativne slike gore.. što sada? Plakati nad njihovom tužnom sudbinom?

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:47 22.04.2014.

Po zakonu dijete je osoba ispod 14 godina života, dakle riječi "Pedofilija" u kontekstu ove priče nema mjesta. Sve u svemu jako loš i neinformativan članak. Ta nije ovo Jutarnji list!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.