Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo
Povratak na članak

Žrtva bila potajno zaljubljena u trovača te mu dala karticu?

U stanu u kojem je preminula nesretna žena sredinom kolovoza u više se navrata okupljalo šaroliko društvo koje je voljelo zaviriti u čašicu.

Komentari 4

VE
Velikogoričan56
20:57 12.09.2010.

Upravo iz tih razloga mrtvozornik je trebao posumnjati da bi mlada osoba tek tako umrla prirodnom smrcu. Nije bas pohvalno za Sisacku bolnicu, koja je i inace na glasu kao prilicno losa

VL
JM
jedna mama
22:49 12.09.2010.

Sisačka bolnica ne samo da je na glasu kao loša, već i je \"turbo\" loša. No, u ovom slučaju možda je liječnika i zavarala činjenica da je Jadranka bila tzv. \"patuljak\" pa je i samim tim trošila lijekove. Prestrašno je da je danas čovjek spremam ubiti za par kuna.

VL
NT
ntblzg
09:53 13.09.2010.

Ako je prosječna životna dob žene u Hrvatskoj oko 75 godina (to je podatak koji bi morao znati svaki student medicine, a ne doktor) kako je moguće da onda žena od 45 godina umre prirodnom smrću? I tko će zbog toga odgovarati?

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
23:07 01.10.2010.

Lako je obraniti se od ovakvih amatera. Kako se obraniti od profesionalnih ubojica iz redova bivših a i sada uposlenih UDBA-ša. Sofisticirani otrovi zaustave srce a nakon par sati nema tragova. Uz pomoć lažnih konobarica u bilo kojem lokalu može se bez problema otrovati bilo koji gost. Što mislite o dvokomponentnom otrovu. Evo na primjer, ovo iz teksta članka. Sa jednom osobom skupa pijete piće iz iste posude u kojoj su rastopljene te tablete. A sa drugom osobom nakon toga, opet iz zajedničke posude pijete alkohol. No prva osoba pazi da ne popije alkohol a samo vi dobivate obje porcije, alkohol i tablete. Ovo je amaterski a UDBAŠi to rade profesionalno. Tužno je uz sva ta saznanja izbjegavati bezbrižno piijenje po raznoraznim kafićima. Poslije egzaktnih neugodnih iskustava u Sloveniji, sretan sam što sada živim u Hrvatskoj ali i ovdje je previše besposlenih i inih udbaških veterana koji su ostali umreženi u cijeloj bivšoj Jugi. Šušak i Tuđman su veoma zoran i upozoravajući primjer. Umjerena paranoja je nažalost ponekad jedini lijek i naravno biti poslušna i priglupa ovca..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.