Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Zrinski ide u ruke četvorice muškaraca i jedne poduzetnice

'CRNA KRONIKA- 29.08.08., Cakovec, Hrvatska- Alojzije Sobocanec. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
25.03.2011.
u 11:56

Na prijedlog zamjenika župana Matije Posavca nagradu će, potvrdi li to Županijska skupština, primiti i glazbenik Ivan Škvorc Ivač iz Čakovca, koji je osnovao brojne glazbene sastave

ČAKOVEC - Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja objavilo je kandidate za najvišu županijsku nagradu Zrinski. Na natječaj je stiglo 17 prijedloga, a prihvaćeno je pet. Predložen je Darko Horvat iz Donje Dubrave, ravnatelj Uprave za energetiku u Ministarstvu gospodarstva, za razvoj i promidžbu obrtništva i izvrstan gospodarski rejting Međimurja. Dragutin Matotek iz Čakovca nagradit će se za promicanje graditeljske struke i rad u Društvu građevinskih inženjera i tehničara Međimurja, a Alojzije Sobočanec za zasluge u radu Udruge ekonomista Međimurja.

Na prijedlog zamjenika župana Matije Posavca nagradu će, potvrdi li to Županijska skupština, primiti i glazbenik Ivan Škvorc Ivač iz Čakovca, koji je osnovao brojne glazbene sastave. Nagrada Zrinski pripast će i tvrtki Bernarda iz Pušćina, koju vodi Bernarda Cecelja, za izuzetne rezultate u poslovanju. Nagrade će im biti uručene 30. travnja, na Dan Međimurske županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije