Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preusmjeren u Portugal

Drama na letu za Kanare: Potukla se sedmorica putnika, maltretirali putnice pa izbačeni iz aviona

RYANAIR ONE OF THE LARGEST LOW COAST COMPANIES IN THE WORLD
Foto: Alberto Lo Bianco / ipa-agency.net
1/2
20.01.2024.
u 21:48

Neimenovani svjedok rekao je da su svi Britanci, a izvor iz portugalske policije izjavio je da je jedna osoba uhićena

Zrakoplov aviokompanije Ryanair, koji je u petak poletio iz Londona prema kanarskom otoku Lanzarote, morao je sletjeti u Portugalu nakon što se potuklo sedmero putnika, izvijestile su novine Daily Mail. Neimenovani svjedok rekao je da su svi Britanci, a izvor iz portugalske policije izjavio je da je jedna osoba uhićena. Lokalne novine La Voz de Lanzarote, pozivajući se na izjavu svjedoka, navele su da je "skupina muškaraca pila i maltretirala neke putnice".

Avion je poletio iz zračne luke Luton u 8.15 sati ujutro te je trebao sletjeti u 12.15 sati na Lanzarote, španjolski otok na sjeverozapadu Afrike. No preusmjeren je u zračnu luku Faro, na jugu Portugala, gdje je sletio u 10.50 sati. Daily Mail je na svojoj internetskoj stranici objavio video na kojem se vidi kako četvorica policajaca u uniformama uz prisilu izvode van muškarca koji se opire. Neki putnici su snimali događaj, a neki govorili "doviđenja".

VEZANI ČLANCI:

Prošli mjesec su još tri zrakoplova iz Ujedinjenog Kraljevstva prisilno sletjela u Faro. Zrakoplov iz zračne luke London Stansted na putu prema Lisabonu bio je preusmjeren zbog tehničkog problema 20. prosinca. Osam dana ranije je također zbog tehničkog problema bio ondje preusmjeren i avion koji je poletio iz Manchestera prema kanarskom otoku Tenerife.

Daily Mail nije naveo o kakvom se točno problemu radilo, ali avioni su normalno sletjeli u Faro. Prije toga je i zrakoplov na letu iz London Stansteda prema Maroku sletio u Faru jer je pilotu pozlilo. Avion je također normalno sletio na aerodrom, a putnici su premješteni na novi let prema Maroku. Prosinac i siječanj su mjeseci kada brojni turisti iz Britanije tijekom zimskih blagdana putuju na sunčana odredišta poput Kanarskih otoka i Maroka.

VIDEO Za ne povjerovati: Slučajno probušili metro tijekom građevinskih radova na površini u Istanbulu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije