Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zraku
Povratak na članak

Pilot rekao putnicima da se pomole: 'Čuo se udarac i avion se počeo jako tresti'

Još je nepoznat uzrok kvara zbog kojeg se zrakoplov morao vratiti u Perth.

Komentari 3

DU
Deleted user
08:53 27.06.2017.

Da VL piše kak spada, a ne ovako senzacionalistički, onda bi pisalo zaista ono što se dogodilo: lopatica rotora na motoru se u letu slomila i time izazvala jake vibracije. Piloti su ugasili taj motor i bez ikakvih problema se vratili u Perth. Povratni let je trajao tako dugo, jer su morali ispustiti gorivo. Niti u jednom trenutku nije bilo nikakve panike, niti je bilo opasnostio po avion, niti je pilot rekao putnicima "da se pomole"! Ali da se tako pisalo, ne bi bila vijest koja prodaje novine!

VL
DE
deda1234
22:25 26.06.2017.

usr... bi se od straha!😱

VL
MX
Mister X
14:28 26.06.2017.

Ovi su putnici imali jakkkoooo veliku sreću nisu ni svjesni ! Tko zna koliko je trebalo do raspada cijelog zrakoplova .... Ili da se desilo iznad oceana bez mogućnosti slijetanja više sati ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.