Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA ŽIVOT
Povratak na članak

Zrakoplov s Navaljnim poletio u Berlin: Bit će primljen u bolnicu gdje se liječio još jedan ruski oporbenjak

Protivnik Kremlja trebao bi biti primljen u Caritasovu bolnicu u Berlinu, gdje se prije njega liječio još jedan ruski oporbenjak Pjotr Verzilov, kojeg je prevezla ista nevladina organizacija, Cinema for Peace

Komentari 15

FR
franjo2
08:54 22.08.2020.

Rusima treba uvesti sankcije.

VL
SI
sisavac
12:15 22.08.2020.

Bez i jednog dokaza, bez poznavanja uzroka zdravstenih tegoba, vi optužujete rusiju za trovanje.... Vi znate da iza toga stoji putin. Vi sve znate. Kao i 'zapad'. Nek zapad veli otkud navalnome 13 mil eura na računu zapadne banke. Plus još desetak milijuna koje je potrošio, odnosno pronevjerio, državni novac je u pitanju. Vama nije bitna izjava američkig tajnika da se ne smije dozvoliti mir u europi, jer je to smrt za nato. Ako vam glava ne služi za razmišljanje, nemojte je mi nositi. Gdje je motiv 'putina' u ovom slučaju? Dal je to slučaj uopće? Predozirao se, korona, rak...? Imate dokaz da nije? A za trovanje?

VL
FR
franjo2
08:04 22.08.2020.

Šta reći u Rusiji vladaju najkrvoločniji komunisti na čelu sa Putinom bivši Sovjetskim Agentom.Putin glumi Kršćanina a saKršćanstvom nema niśta.Razveo se od svoje žene,naganja mlađe žene a pred narodom glumi pobožnog kršćanina jadni ruski narod puši njegove plitke fore a da negovorim obogatstvu koje je zgrnuo u svoju korist.

VL
JO
jorgen
09:53 22.08.2020.

Jedino ste 'zaboravili' spomenuti da mu je čaj kupio i donio njegov najbliži suradnik, što se vidjelo na snimci sigurnosnih kamera. Simptomi ne upućuju na trovanje, niti bi uslijed istog bio živ niti tako brzo stabiliziran. No to je manje važno. Klinika u Njemačkoj, očigledno 'specijalizirana' za političke pijune bude već nešto podmetnula, a neka nas ne začudi ako mu se stanje tamo 'slučajno' pogorša. Ne zaboravimo da Navaljnim upravljaju isti ljudi koji su stvarali krvoločni ISIL.

VL
MA
Markhan
08:19 22.08.2020.

Dobio još jednu dozu prije leta u ovoj hitnoj s ćirilicom.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
09:53 22.08.2020.

Zna se dobro sta se radi s izdajnicima,i stranim placenicima,koji su ubaceni da provociraju vlasi drzave,u koju su ubaceni,da je to nevaljali radio Trumpu,taj bi davno bio jos jedan broj od korone.........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.