Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loženje na kruta goriva
Povratak na članak

Zrak u većim gradovima u BiH i dalje onečišćen

Iz ovog su zavoda potvrdili kako tijekom vikenda i u ponedjeljak ujutro na mjernim postajama za praćenje kvalitete zraka nije bilo značajnijih promjena u odnosu na prethodne dane što znači da je u zraku i dalje prisutna velika količina opasnih čestica i isparavanja

Komentari 4

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
18:09 28.12.2015.

Veselili su se kad je Turska pobijedila, pa nek se sada utuše. Boli me briga za poturice.

VL
DU
Deleted user
14:22 28.12.2015.

U srbiji kada je aflatoksin bio u mlijeku prelazio je propisanu dozvolu, oni su samo podigli granicu na neki veči broj. Mozda bi u Bih mogli primjeniti srpsku metodu pa da bude granica do koje je dopusteno hmm 700 mikrograma.

VL
Avatar Chicha
Chicha
16:23 28.12.2015.

onečišćenog?? Jos jedna nova rec u novorvackom recniku! 'Neočišćen' je Srpska rec satrovacki preobracena u 'Onečišćen'!

VL
PO
POBROZDS
16:27 28.12.2015.

previše sarme za blagdane?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.