Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJA
Povratak na članak

Zračni napadi uništili ISIL, povlačenje iz Kobanea sve izglednije

Glasnogovornik američke vojske John Kirby rekao je da je "više stotina militanata ubijeno u opkoljenom gradu i oko njega te da Kobane i dalje može pasti u ruke ISIL-a koji od početka ne skriva da želi preuzeti kontrolu nad Kobaneom"

Komentari 20

1A
1A
09:38 16.10.2014.

Krasna vijest, konacno! Medjutim, to je samo jedan korak. Te krvoloke treba sve potamaniti, nikakvo zarobljavanje. A, svakako ne zaboraviti unistiti i protjerati sve njihove simpatizere koji zive medju nama.

VL
PA
pacoje
10:44 16.10.2014.

mislim da je ova sjajna vijest za one koji misle da moze unistiti islam, a losa vijest za one koji znaju da ovo ce samo da ujedini vise muslimane, jer kako drugacije moze da se objasni da zapad i nemuslimanii zapada i europe djeluju samo protiv muslimana i kada imaju prava i kada nemaju prava

VL
ZA
zagor7730
11:24 16.10.2014.

Pacoje idi na vijesi ummeta ili vec sta i ostani tamo cekaju te pa skupa s njima pomoli za te tvoje

VL
PE
peroilak62
12:24 16.10.2014.

Pacoje nitko nije protiv Islama nego protiv zlocina u ime Islama.

VL
Avatar zelen-ko
zelen-ko
11:53 16.10.2014.

BRAVO! Zgaziti krvoloke i za njih primijenit konačno rješjenje. Bez zarobljenika! Organizirani kriminalci, silovatelji, lopovi, otmičari, ubojice, preprodavači ilegalne nafte... oni su „borci“ za sramoćenje svih muslimana. Ne znam zašto se svijet ponaša tako jadno prema 30.000 (!!) debila? Ako treba baciti kontroliranu „atomsku“ bacite je..... i izbrišite neljudski napoj sa lica zemlje. Amen.

VL
JU
jujo
11:17 16.10.2014.

Ljudi mozete zavrsiti u zatvoru ako podpomazete islamski pokret kojega osudjuje citavi svijet.

VL
DU
Deleted user
10:09 16.10.2014.

Kada je trebalo uništiti i destabilizirati Libiju na dan su zapadnjaci izveli pedeset udara a sada samo par udara na ove teroriste. Mislim tko želi uništiti vojsku terorista koju su dosada naoružavali i uvježbavali.

VL
MX
Mister X
09:28 16.10.2014.

Zračni napadi uništili ISIL, njihovo povlačenje iz Kobanea sve izglednije..Svima pa i maloumnima je jasno i prejasno kada udružena svjetska sila udari na bosonoge sa lakim oružjem ; da su stanju da ih unište sve skupa za 5 do 15 dana . Ali interes je dugogodišnji ... Prema tome gdje je ono od prije tri dana da če osvojiti i Istambul ( 12.6 milona stanovnika ! ) Koje balade laži priče i za demokratske mladiće .. kako vidimo radi se o šačici fanatika u jednoj selendri okruženoj pustinjom odakle nemože niti mrav da pobjegne ode a da veliki poglavica Husein to ne vidi ne primjeti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.