Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapovjednik DVD-a Omiš
Povratak na članak

Požar kod Lokve Rogoznice je ugašen! 'Hvala svima koji su obuzdali vatrenu stihiju'

Smatra da ne bi trebalo biti više problema  jedino ga brine tramontana koja okreće na buru, ali vjeruje da će zajedničkim snaga spriječiti rasplamsavanje vatre

Komentari 2

DU
Deleted user
11:24 12.08.2018.

Senzacionalno, samo u VL... promjena mjerne jedinice: 1800 tona vode!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:54 13.08.2018.

jedna vodena bomba 5 tona, kubika, vode... za informaciju. po meni, čisto bacanje novca, goriva, tehnike. za te novce sagraditi kvalitetnu protupožarnu mrežu i puteve, uspostaviti promatračku mrežu, što već i ima djelomično, i održavati sustav. procijeniti što se treba i može braniti ,a što prepustiti stihiji, jer ljudi ne obrađuju polja, pa su uvjeti za širenje vatre idealni. i da, jesu vam rekli da je vatrogastvo u obvezi lokalnih vlasti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.