Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Zoranu Popovcu iz HŽ-a prijeti zatvor zbog ignoriranja sigurnosne mjere

Iako je znao da ne smije voziti, Zorana Popovca je prometna policija, ovoga puta iz Policijske uprave zagrebačke, ponovno evidentirala da čini prometni prekršaj u vrijeme dok je na snazi još uvijek bila mjera zabrane.

Komentari 12

BA
bazzaretta
03:54 25.09.2009.

Prije ce policajaci koji su ga evidentirali izgubiti posao nego sto ce on zavrsiti u zatvoru.

VL
KV
kvakva
09:33 25.09.2009.

A da se pita Kalmeta? Taj gosp. Kalmeta izuzetno cijeni sposobnosti gosp. Popovca. Prema nekim izvorima oni se po hr autocestama vole međusobno utrkivati, dakako Kalmeta vozi motocikl. Brzina je droga, a i sam šef policije u velikoj je akciji ukidanja kažnjavanja drogiranih.

VL
MM
Mladen Miletić
09:58 25.09.2009.

čelnik Hrvatskih željeznica zaradio kaznenu prijavu, a zbog ignoriranja izrečene sigurnosne zabrane prijeti mu kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.. U Njemačkoj vrijedi slobodna vožnja za slobodne građane i danas, tako kada naiđem sa tempom 220 onda mi se policija koja ispred vozi 190 po ljevoj traci sklanja u desnu traku. Kada vidimo ovo kako mu prijeti i 3 godine u balkanskom zatvoru a Glavašu neprijeti ništa onda znamo kako to funkcionira naše pravosuđe za neke ... Koje npozna pravičnost-pravednost nego samo zakon Hrvata ! Pred zakonm smo svi isti samo zakon nije prema nama isti jel su još uvjek majstori komunisti !!!!

VL
GE
gerosimo
05:49 25.09.2009.

Ako je zakon isti za svakoga, zna se przun. Ako nije u przun policajca koji ga je zaustavio.

VL
TH
thevoice
06:37 25.09.2009.

prijeti mu kazna zatvora?? ako mu netko ne sredi samo novcanu zar ne ? banana drzava

VL
DO
doktorica
08:08 25.09.2009.

Bahatost vlasti se projicira i na njezine službenike.

VL
DU
Deleted user
08:15 25.09.2009.

Mister 1x5: Njemacka je u tom pogledu \"egzotika\". To je jedina drzava na kojoj na dijelu, ponavljam: na dijelu autocesta nema ogranicenja brzina. Ali usudjujem se reci, da vozacka kultura u Njemackoj to dopusta. Ali ne usudjujem se niti pomisliti koliko bi dnevno bilo mrtvih na nasim autocestama da se takvo sto dozvoli!!!

VL
ZG
zgbzoran
09:28 25.09.2009.

pustimo i ameriku i njemačku jer smo mi ipak hrvati ili što već, no americi nisu pomogli ni zatvor ni zakonski limit na autima da izbjegnu mrtve. ameri imaju x mrtvih jer im autoškola traje tjedan dana i ne pomogne im milion zatvora, tako i kod nas treba povećati vještinu vozača jer je automobil sredstvo sa kojim se može nanjeti kobne posljedice, a u rukama nevješte osobe i 130 na autocesti je pogubna brzina, a dok vještih vozača nije ni 180. bit sigurnosti je svesti tu razliku na što manju vrijednost jer će se ljudi koji znaju uvijek voziti brže, a potpuna je glupost nekoga trpati u zatvor zato što je sposobniji od drugog. problem su naravno oni koji misle da znaju, no to je već širi problem jer su takvi problem u svim sferama društva.

VL
MM
Mladen Miletić
02:19 25.09.2009.

čelnik Hrvatskih željeznica zaradio kaznenu prijavu, a zbog ignoriranja izrečene sigurnosne zabrane prijeti mu kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.. U Njemačkoj vrijedi slobodna vožnja za slobodne građane i danas, tako kada naiđem sa tempom 220 onda mi mi se policija koja ispred vozi 190 po ljevoj traci sklanja u desnu traku. Kada vidimo ovo kako mu prijeti i 3 godine u balkanskom zatvoru a Glavašu neprijeti ništa onda znamo kako to funkcionira naše pravosuđe za neke ... Koje npozna pravičnost-pravednost nego samo zakon Hrvata !

VL
BR
brle
02:20 25.09.2009.

....locirati, uhititi, sprovesti.....zatvoriti

VL
Avatar billybull
billybull
05:19 25.09.2009.

mister 1x5...u americi bilo gdje vozi 220, i zavrsit ces u zatvoru istog momenta, a pred suca ces iz zatvora...vozi 30 preko dopustene brzine i ceka te ista sudbina...policajac te zaustavlja, odmah stavlja na zadne sjediste svog auta, i ravno u zatvor...imas pravo na telefonski razgovor, i cekas da te izvedu pred suca...pa si ti misli

VL
UL
ultima
09:25 25.09.2009.

mister1x5: Za balkance su valjda i balkanski zatvori primjereni. Kud si zapeo/la kritizirati pravosuđe zato što su ovoga uhvatili da vozi bez vozačke. Po tvojem su ga trebali pustiti da i dalje vozi? A to što ti je gušt daa ti se njemačka policija sklanja meni miriše nešto na Balkan. Uostalom da manje visiš na internetu, ne bi trebao biti u takvoj žurbi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.