Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zoranu Popovcu iz HŽ-a prijeti zatvor zbog ignoriranja sigurnosne mjere

HŽ
Anto Magzan/VLM
25.09.2009.
u 01:30

Iako je znao da ne smije voziti, Zorana Popovca je prometna policija, ovoga puta iz Policijske uprave zagrebačke, ponovno evidentirala da čini prometni prekršaj u vrijeme dok je na snazi još uvijek bila mjera zabrane.

Predsjednik uprave Hrvatskih željeznica Zoran Popovac, čini se, voli brzu vožnju, no zbog nje bi mogao završiti i u zatvoru.

U srpnju je, naime, ignorirao mjeru zabrane upravljanja vozilom koju mu je policija izrekla još lani, kad su ga policijski lovci zaustavili na području Policijske uprave karlovačke. Popovac je, naime, tada vozio više od 190 kilometara te je prekršajno prijavljen, a oduzeta mu je i vozačka dozvola.

Iako je znao da ne smije voziti, Zorana Popovca je prometna policija, ovoga puta iz Policijske uprave zagrebačke, ponovno evidentirala da čini prometni prekršaj u vrijeme dok je na snazi još uvijek bila mjera zabrane.

Stvar se sada komplicira, pa je čelnik Hrvatskih željeznica zaradio kaznenu prijavu, a zbog ignoriranja izrečene sigurnosne zabrane prijeti mu kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.

Ključne riječi
HSU

Komentara 12

KV
kvakva
09:33 25.09.2009.

A da se pita Kalmeta? Taj gosp. Kalmeta izuzetno cijeni sposobnosti gosp. Popovca. Prema nekim izvorima oni se po hr autocestama vole međusobno utrkivati, dakako Kalmeta vozi motocikl. Brzina je droga, a i sam šef policije u velikoj je akciji ukidanja kažnjavanja drogiranih.

MM
Mladen Miletić
09:58 25.09.2009.

čelnik Hrvatskih željeznica zaradio kaznenu prijavu, a zbog ignoriranja izrečene sigurnosne zabrane prijeti mu kazna zatvora od tri mjeseca do tri godine.. U Njemačkoj vrijedi slobodna vožnja za slobodne građane i danas, tako kada naiđem sa tempom 220 onda mi se policija koja ispred vozi 190 po ljevoj traci sklanja u desnu traku. Kada vidimo ovo kako mu prijeti i 3 godine u balkanskom zatvoru a Glavašu neprijeti ništa onda znamo kako to funkcionira naše pravosuđe za neke ... Koje npozna pravičnost-pravednost nego samo zakon Hrvata ! Pred zakonm smo svi isti samo zakon nije prema nama isti jel su još uvjek majstori komunisti !!!!

BA
bazzaretta
03:54 25.09.2009.

Prije ce policajaci koji su ga evidentirali izgubiti posao nego sto ce on zavrsiti u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije