Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet žarkovici

Zorana i Sandru povezala je ljubav i briga za napuštene pse

Zoran i Sandra
Foto: Privatni album
1/6
14.07.2016.
u 17:42

Ova žena je junak, rekao je Zoran Bošković, koji je na put dug 1400 kilometara krenuo da upozori kako napuštene životinje ovise o pojednicima

Vozeći bicikl za pomoć psima Zoran Bošković iz Beograda na svom je putu dugom 1400 kilometara obišao i dubrovačko utočište za napuštene životinje na Žarkovici.

- Od danas sam bogatiji za mnogo predivnih ljudi. Posjet plemenitoj Sandri Sambrailo zasjenio je svu ljepotu Dubrovnika. Ova žena junak sama je sa svojih 350 pasa, a oni su slobodni, sva vrata su im otvorena i nitko nikoga ne napada. Sve je to njena zasluga jer svoj život posvetila je borbi za ove divne pse. Nijedna priča koju sam čuo nije me dovoljno emotivno pripremila za ovaj susret. Čuvaj se Sandra gromova i loših ljudi, Bog te svakako čuva, a u mom srcu ćeš uvijek imati mjesto - napisao je Z. Bošković nakon posjeta Žarkovici. O sličnim osjećajima govori i Sandra Sambrailo.

- Kao da sam srela starog prijatelja. Za njegov put doznala sam kad je bio u Crnoj Gori i pozvala sam ga da nas obiđe. Mislim da mu nije žao, a i psi su prepoznali njegovo toplo srce - rekla nam je S. Sambrailo. A Zoran Bošković nije nepoznat među onima koji spašavaju napuštene životinje. Spašavao je pse iz poplava, liječi one napuštene, a trenutno se brine o 26 pasa. Na ovaj put krenuo je s ciljem da novcem koji prikupi pomogne ljudima koji se brinu za napuštene pse, da im kupi hranu i lijekove i plati veterinarske troškove.

- Cilj mi je pokazati da je svugdje isto, i u zemljama Europske unije i na Balkanu. Sve ovisi o pojedincima koji se bore 24 sata na dan, svaki dan. I u Brindiziju u Italiji je isto kao i kod vas. Treba raditi na edukaciji djece, a ne da se čeka da pomogne netko treći, jer to se neće dogoditi - kaže Zoran Bošković.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije