Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV
Povratak na članak

Zoran Vakula otkrio kakvo nas vrijeme očekuje

Zoran Vakula gostovao je u studiju Večernji TV-a. Rekao je da će za Večernjakovu biciklijadu, koja se održava u subotu, napokon vrijeme biti stabilnije i sunčanije

Komentari 6

GP
gprskalo
12:41 17.05.2019.

i vi i više vakula, dosadni ste ko proljev.

VL
NE
Neo001
21:35 17.05.2019.

bolje da ništa ne otkiriva, jer toliko puta su već promašivali u prognozama, unatoč svoj tehnologiji , praćanju satelitiskih karata i stranih prognoza

VL
PE
petekfr@
13:05 17.05.2019.

udruga penzionera pregrada

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:24 17.05.2019.

Zar taj još nije u zatvoru zbog svojih laži i obmana??? U normalnoj državi na Zapadu gdje funkcioniraju stvari bi već bio kamenovan i spaljen na lomači i to dva puta!

VL
DU
Deleted user
13:29 17.05.2019.

Poneki puta, možda i sa razlogom, pitam se nije li vremenska prognoza u službi turizma? Mnogo sam puta ostao kod kuće, jer što ćeš u prirodu po kiši? Možda je 10% tada bila točna prognoza vremena? Što ćeš raditi gužvuu tri dana na Jadranu, idi raditi badava!? Točno se tako poneki puta osjećam?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.