Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMACIJA
Povratak na članak

Zoran Šangut konzul u Perthu

Potvrđeno je da u SAD na mjesto veleposlanika (umjesto Joška Pare) ide Pjer Šimunović, dosadašnji predstojnik Ureda vijeća za nacionalnu sigurnost, gdje je proveo malo više od godinu dana. I

Komentari 10

PI
pinkec
17:11 01.08.2017.

Bilo je i vrijeme, posebno za Joška Pare!

VL
ER
EroK
17:18 01.08.2017.

Joško Paro, dobro nam otišao!

VL
US
USA
14:04 01.08.2017.

Ide li Sangut kao karijerni diplomat ili po politickoj vezi. Imao sam uvijek dobro misljenje o njemu ali nakon sto je branio Matica i glorificirao njegiv ratni put malo sam ostao iznenadjen. Principjelan i moralan covjek jednostavno ne moze braniti covjeka ciji je ratni put krajnje sumnljiv, a politicki duboko problematican. O karakteru da i ne govorim.

VL
DH
dalibor.hren
14:04 01.08.2017.

Mogli bi negdje i mene uhljebiti na četiri godine!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.