Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA REAKCIJA

Milanović: Barem znamo tko će biti agent banaka u Hrvatskoj – Karamarko

Zoran Milanović
Foto: screenshot HRT
08.09.2015.
u 19:16

Milanović je rekao da je do problema sa švicarcima došlo zbog kukavičluka i inercije vlade u kojoj je bio i Karamarko

Premijer Zoran Milanović u današnjem intervjuu za HRT žestoko je kritizirao predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka optužujući ga da je agent banaka u Hrvatskoj. Milanović je to rekao komentirajući jučerašnju Karamarkovu izjavu da se zalaže za crnogorsko rješenje problema sa švicarcima.

– Nemam nikakvu mržnju prema Crnoj Gori, za razliku od mnogih njegovih, međutim Crna Gora i Hrvatska nisu iste. Crna Gora je jedna mala država, nije u EU... Hrvatska je veća država i Hrvatska to može i mora napraviti jer mi radimo za građane, a kad se banke budu na to žalile, i vjerujte da neće žaliti novca da naprave štetu bilo kojoj hrvatskoj vladi, onda barem znamo tko će biti njihov agent u Hrvatskoj. Dakle, Karamarko – rekao je Milanović, koji je rekao da je do problema sa švicarcima došlo zbog kukavičluka i inercije vlade u kojoj je bio i Karamarko.

Karamarku je spočitnuo i što, kako je rekao, ne zna engleski jezik.

– To je općepoznata činjenica i ona nije sramota. I u mojoj obitelji ima ljudi ne govore jezik, koji čak imaju fakultet, međutim, ne žele biti hrvatski premijer – rekao je Milanović.

Komentirajući jučerašnju Karamarkovu izjavu da je Milanoviću zabio već 20 koševa te da će mu zabiti i 21., Milanović je rekao kako je Karamarko stariji od njega i da nije primijetio da je sportski tip. Prisjetio se kako je Karamarko prije rekao da je spreman i na ulični obračun s njim.

– Ne znam što bih na to odgovorio. To su očito duboke frustracije i kompleksi – rekao je Milanović, koji je Karamarka nazvao i političkom kukavicom.

Rekao je da neće ići na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović jer se konzultacije ne održavaju prije izbora, a kod njezina prethodnika Ive Josipovića je išao jer su, kako je rekao, to bile konzultacije o drugim pitanjima.

Na današnjem potpisivanju koalicijskog sporazuma nije bilo IDS-a, a Milanović je rekao da će se oni odlučiti naknadno te da će nakon izbora, po svemu sudeći, opet biti zajedno.

– Šteta, jer su oni zaslužni za mnoge dobre stvari koje se događaju – rekao je Milanović, dodajući da se puno i sustavno ulagalo u Istru.

Odgovarajući na pitanje je li otvoren za postizbornu koaliciju s Mirelom Holy ili Josipovićem, rekao je da bi pričekao do kraja izbora, a na pitanje o imenu koalicije Milanović je odgovorio kako je pomalo narcisoidno da koalicije same sebi daju ime te da bi se njegova mogla zvati Hrvatska raste jer je to bit priče.

– Kad vidim da se netko ima obraza nazvati domoljubna koalicija, kao da smo mi svi ostali strani agenti, onda ćemo se mi zvati, ali to je bio više vic, domovinska koalicija – rekao je Milanović.

>> 'Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21.'

Komentara 317

AR
aristip
19:30 08.09.2015.

Znanje engleskog ili dobro igranje šaha je za jednog premijera totalno nebitno ako ne zna voditi državu a ti Zorane voditi Hrvatsku ne znaš.

SL
sly7
19:23 08.09.2015.

tvojoj aroganciji uskoro dolazi kraj...može te biti sram

FR
Francheska
19:26 08.09.2015.

Nesposobnjaković Milanović zna samo pljuvati po drugima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije