Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV KARAMARKO:

'Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21.'

Tomislav Karamarko
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.09.2015.
u 16:08

Šef HDZ-a premijeru je poručio kako mu priprema "konačan poraz"

– Zemlja treba učiniti potpuni zaokret u gospodarskoj politici – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u emisiji Hrvatskog radija Oporbeni zarez, prenosi HRT. Najavio je da bi u Vladi angažirao stručne, a ne podobne ljude.

–  Više nije problem matematike tko će dobiti više glasova i mandata – u svakom slučaju to ćemo biti mi. Međutim, bez obzira na odnos u parlamentu otvaramo se i pružamo ruku svima koji žele pokrenuti korjenite promjene, prvenstveno u gospodarstvu – rekao je Karamarko.

Premijeru Zoranu Milanoviću poručio je kako mu priprema "konačan poraz".

– Znate, vodite 20:0 i onda se javi neki pametnjaković koji misli da ima najveće mišiće na svijetu i kaže  "dosta, sad nećemo više ovako, pobjednik je onaj tko prvi zabije koš". Ne, Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21. A ja ću odlučiti kad i na koji način – rekao je Karamarko, a na sugestiju voditelja da Milanović i on ogledaju snage u košarci rekao je: "Nema šanse."

Karamarko je rekao kako i osobno ima uvid u popise Udbinih suradnika te da je bio zbunjen i zabezeknut kad je vidio sva ta imena. Zauzeo se za "crnogorski" model problema rješavanja dužnika u švicarskim francima kako bi teret podjednako preuzela i Vlada i banka i dužnici. Smatra kako Vlada Stečajnim zakonom opet teret prebacuje na leđa vjerovnika. Što se izbjegličke krize tiče, Karamarko je rekao da bi se Hrvatska trebala postaviti pozitivno i racionalno.

>> Karamarko je u pravu, ankete nemaju veze s izbornom stvarnošću

Komentara 149

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:42 07.09.2015.

Nadam se da Karamarko, ako postane premijer, neće voditi politiku popuštanja i raditi što god kažu oni izvana kao što je radio Sanader i kao što radi ova vlada koja bi istog časa prodala Hrvatsku u ime "bratstva i jedinstva" samo da može!

SL
sly7
16:39 07.09.2015.

vrijeme da milanović svojom arogantnošću vrijeđa ljude i sramoti Hrvatsku će uskoro završiti

LO
lokun
16:45 07.09.2015.

Suočiti ce se Milanovic s Hrvatima na izborima. Svaka ti je na mjestu predsjednice Vlade RH Ovaj slučajni to nikada nije ni bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije