Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS:

Milanović je još 2013. odbio gospodarski pojas

HSP AS
Foto: HSP AS
27.11.2015.
u 17:59

U ovoj stranci ističu kako se pregovori Domoljubne koalicije oko formiranja saborske većine svode na programsku i reformsku razinu te kako na tom tragu oni u potpunosti podupiru gospodarski pojas kao jedan od najvažnijih uvjeta Mosta za potporu novoj vladi

– Koliko vode treba proteći ispod Mosta dok Zoran Milanović proglasi isključivi gospodarski pojas na Jadranu – pitali su danas iz HSP-a dr. Ante Starčević. 

U ovoj stranci ističu kako se pregovori Domoljubne koalicije oko formiranja saborske većine svode na programsku i reformsku razinu te kako na tom tragu oni u potpunosti podupiru gospodarski pojas kao jedan od najvažnijih uvjeta Mosta za potporu novoj vladi. 

– Proglašenje pojasa mi smo preko svog saborskog zastupnika Ivana Šimunovića tražili još 29. listopada 2013., a potporu tom prijedlogu dali su i naši koalicijski partneri HDZ i HSS.  Međutim, predsjednik Sabora Josip Leko naš prijedlog nije stavio ni na glasovanje, a Milanovićeva vlada glatko ga je odbila – ističe se u priopćenju koje potpisuje Pero Ćorić, glavni tajnik HSP AS. 

>> HSP-AS zapalili svijeću ispred zgrade policije u spomen na preminulog branitelja Darka Pajičića

Komentara 10

JO
JosipB
18:28 27.11.2015.

Haha..pa oni su zaboravili ono sto su prije izbora obecavali a da ne zaborave sto je bilo 2013.. a posebno 2011 sa Planom 21...sve dam i prodam za jednu foteljicu i slijedece 4 godinice - to je Plan 1. od SDP-a..

Avatar tkozna
tkozna
22:09 27.11.2015.

Ovi pingvini pojma nemaju. Ako se proglasi ovakav pojas cjelokupni pripada EU-u a to znači bilo čiji (talijanski) brod može slobodno loviti u tom EU pojasu. E pingvinimoji vi posaljite naših 10 ribarica u talijanske vode gdje više ni morskih algi nema.

PE
petnaestica
20:58 27.11.2015.

jaka stranka-foteljaška

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije