Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Glavašević: Milanović bi bio snažan kandidat za predsjednika države

Naslovnica 12.11.2017.
Foto: Vecernji.hr
1/3
12.11.2017.
u 00:11

Član predsjedništva i saborski zastupnik SDP-a govori o inicijativama za rušenje Plenkovićeve Vlade, stanju u stranci, Vukovaru...

Studeni je za SDP-ovog saborskog zastupnika i člana predsjedništva Bojana Glavaševića iznimno težak mjesec. U njemu je ostao bez oca, Vukovar je pao. Danas je Vukovar, kaže, njegova tragedija, ali i inspiracija. Razlog zašto se bavi politikom u kojoj, kaže, uvijek nastoji biti iskren. Razgovarali smo o tome gdje se vidi u budućnosti, je li zadovoljan Bernardićem, kako vidi SDP.

Zadnjih dana u Saboru je bilo poprilično žestoko. Slažete li se s nekim ocjenama da ste hiperdestruktivna oporba, da biste samo nešto rušili?

Opozicija ima zadatak testirati većinu, to je naša ustavna obveza. Mi smo tu da se zauzimamo za građane. I kad vidimo, primjerice, da ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac svom prijatelju daje 10 milijuna kuna, ne možemo šutjeti o tome. Je li to hiperdestruktivno? Ne, to je zaštita interesa građana Hrvatske.

Doista nikad nije bilo više pokušaja opoziva. I u petak ste išli rušiti Vladu, svjesni da od toga neće biti ništa?

Svaka naša takva inicijativa slabi Plenkovićevu Vladu. Sjetite se Vlade Tihomira Oreškovića. Pala je upravo pod pritiskom SDP-ovih nastojanja da ukažemo na nepravilnosti kojima je obilovala. Plenkovićeva je Vlada stabilnija, ali zar bismo trebali šutjeti? Znam da bi HDZ volio da SDP šuti.

Cijeli tekst čitajte u današnjem Večernjem!

Neke od tema koje donosi današnji Večernji:

- Nikola Tesla: Otac modernog svijeta

- Zlatko Dalić želi razbiti prokletstvo Pireja

- Bitka za Vukovar i Srijem duga 150 godina

- Životni intervju: Miroslav Lilić

- Hrvatski inovatori koji osvajaju nagrade i tržišta

- Gay sam, ali i otac djeteta lezbijskog para

- Reportaža: On zna kako osvojiti turiste

Foto: Vecernji list

Ključne riječi

Komentara 42

BU
Budak
21:40 11.11.2017.

Umno zaostali, zavedeni dječak sa posebnim potrebama bunca nerazumljive stvari. Oprostiti će mo mu.

PR
prajdali100
22:03 11.11.2017.

Moš mislit pameti kad mu je jedan Milanovic idol !!!

PR
prajdali100
22:02 11.11.2017.

Po čemu je ovaj lik zaslužio da Večernji hr. s njim obavi intervju? Po nekoj pameti !!? Po sposobnosti !? Po nekim dostignucima !? Po čemu !!!!? Otac mu je bio sjajna osoba a on je čista nula.Ma nije vrijedan pomena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije