Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDILI NAPADE
Povratak na članak

Branitelji: Naša djeca su dijaspora, a djeca dezertera i pljačkaša hrvatska zlatna mladež

Smatra kako svaki zločin zahtjeva istinu i osobnu odgovornost - imenom i prezimenom - pri čemu je, kaže, potpuno irelevantna bilo kakva pripadnost počinitelja ili njegove obitelji

Komentari 9

SA
sanikol
18:13 22.10.2020.

Vaučemiloviću, ako ova vlast nije napravila za branitelje sve što je mogla jer je čak i nekoliko tisuća "branitelja" priznato posljednjih par godina, onda nije nijedna. To što vam ova vlast ne odgovara radi SDSSa mogu i shvatiti ali naa to su ih prisilili neki koje nisu htjeli s Plenkovićem. S druge strane u jednoj drugoj vlasti bilo je slovom i brojkom 13 ministara srpske nacionalnosti i ta vlast nije napravila ništa za branitelje ali niste bili (osim šatora) toliko protiv kao što ju danas ogovarate zbog SDSSa. Nisam za ovakvu koaliciju ali niti za onu koju kao nekada MOST postavlja uvjete hoću ovog ili onog premjera ali neću Karamarka (znamo kako je to završilo) a danas hoću ja biti predsjednik Vlade a ne Plenković.

VL
BR
Branitelj2020
17:39 22.10.2020.

I moji suborci a za koga ste glasali.? Vidim da uhljeb Đakić opet sjedi u Saboru i uredno diže svoje prodane ručice za Plenkovića

VL
JU
Jura
23:53 22.10.2020.

Jeli se to branitelji bude iz dubokog sna?

VL
DU
Deleted user
21:19 22.10.2020.

A sta ste ocekivali,trebaju vas za specijalne zadatke rusenje demokratski izabrane opcije ako nije HDZ.poslije ste potrosna roba i nepozeljni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.