Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI SU ŠTO VIDJETI
Povratak na članak

Uhitili ga pa mu policajci u stanu u Zagrebu pronašli golemog gmaza

Policajci su na području Jaruna uhitli muškarca zbog nekog kaznenog djela. Vjerojatno su mislili da je to će to uhićenje biti kao i svako drugo. Međutim ogromno iznenađenje ih je čekalo u muškarčevom stanu

Komentari 3

DU
Deleted user
08:21 04.07.2020.

Valjda netko ima soli u glavi pa se pozabavi čime kriminalci hrane pitone (a često su im ljubimci baš pitoni)

VL
CO
Content
12:23 04.07.2020.

Zakaj se plavci prave grbavi? Cijeli Jarun (i okolica) zna o kojem se tipu radi, gdje živi..Kakvo istraživanje i traženje? Teško pronaći kaču (ha ha ha) od 5m? Kaj fakat? Šta da?

VL
DU
Deleted user
07:40 04.07.2020.

Što se to događa? Nađeni piton je udarna vijest na VL a gdje je pisanje o sučeljavanju između Plenkovića i Bere? Bero doživio potop????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.