Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI BLAGDAN
Povratak na članak

Znate li zašto Uskrs svake godine slavimo u drugo vrijeme?

Na Uskrs se slavi spomen Kristova uskrsnuća te njegove pobjede nad smrću i grijehom.

Komentari 26

Avatar Parousia
Parousia
12:49 01.04.2018.

Neka se pred tobom otvori put,neka vjetar uvijek bude iza tvojih ledja,neka te prati samo ljubav i sreca,i neka ti Bog bude zastita najveca.Neka vam je Sretno i radosno Uskrsnuce nasega Krista,i da mu s zahvalimo sto je podnio takvu bol poradi nas,jel dragi Kriste nisu te razapeli cavli,nego grijesi nasi,da jos dodam jedan citat ovom prigodom Kolosanima(1,13)"On nas je izbavio iz vlasti tame i prenio u kraljevstvo svoga ljubljenog Sina,u kome imamo otkupljenje po njegovoj krvi i oprostenje grijeha."

VL
MA
Matovilac3
15:34 01.04.2018.

Usks je blagdan Svjetla.Naka nestane tama da bi Božja ljubav bila s nama.

VL
MI
migaaa
19:09 01.04.2018.

Sretan i blagoslovljen Uskrs svim Hriscanima koji ga slave danas

VL
Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
13:17 01.04.2018.

Nije mi uopće jasno to pomodarstvo, što se to dogadja na zapadu Europe i u samom Vatikanu počinju sve više koristit pravoslavne ikone u crkvama to je bezveze , bogohuljenje i grijeh ! Bogu hvala što toga nema u katoličkoj crkvi u Hrvata.

VL
DO
domxerex
02:55 02.04.2018.

Jao što bi nekima trebalo tuckati jaja. Čekićem! Ali me strah da ih ima puno.

VL
DU
Deleted user
23:11 01.04.2018.

Djelim objavu sugrađanina i mog prijatelja Amfilohija von kradilofija ... na tuđi komentar kako su zbog rata srbi trajno obilježen kao narod i još istaknuto " nažalost "stiže upozorenje kako se ne može to komentirati a nakon toga i zabranaa do 30.03.2020. te javno prozivam V.L. da mi se na kućnu adresu točno kaže šta je neistinito i šta je netočno napisano ... ostajem pri stavu da je V.L. kupljen od strane srpske politike a preko austrijske firme s ciljem da se trajno razara hrvatsko tkivo iznutra i da se u miru proba postić ono što se nije u ratu .. to im na sreću neće uspjet mada se po komentirama koji se brišu u odnosu na one koji se objavljuju te minusima na iole pozitivan komentar naspram HR države vidi da im dobro ide. Objavljivani komentari su jednostavno u totalnom nesrazmjeru sa udjelom postotka srba pa čak i kad im se dodaju komentari tkz. " pete kolone " kojoj jednako kao i srbima smeta svaka pa ma kakva bila RH. Mogu oni maknut jednog Amfilohija al uvijek će se nać neki novi Amfilohije sa ovim ili onim nickom jer istina je samo jedna pa ma kako ju oni servirali u komentarima koji su uredništvu po volji. A sad nek me demantiraju odmah i javno ili na kućnu adresu pa nek kažu po kojoj točki se odnosi zabrana i gdje su povređena pravila komentiranja. Pozdrav svima kojima su voljeli Amfilohija ali i onima koji su ga mrzili. Ovo nije njegov kraj jer će iskrsnut na današnji dan. Zato ga i slavimo !

VL
Avatar Trica
Trica
12:19 01.04.2018.

Da bi zavarali Srbe:)) Srećan Uskrs svima koji slave:))

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
17:10 01.04.2018.

Datum se mijenja da se zavara neprijatelj.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:59 01.04.2018.

Zato sto se uskrsnuce nije nikad ni dogodilo.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
13:36 01.04.2018.

Crkva je sama sebi odredila obavezu ponavljanja obreda posljednje večere ubacujući u Bibliju krivotvoreno evanđelje po Lukisa : "Ovo činite meni na spomen". Taj tekst nema veze sa jedenjem kruha, jer bi to značilo kao da ljudi tek od tada jedu kruh, sjećajući se Isusa.Kruh su jeli i prije i poslije Velikog četvrtka.Dakle, radi se o krivotvorini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.