Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio HAKOM
Povratak na članak

Znate li svoja prava? Evo što možete učiniti povećaju li teleoperateri cijene!

HAKOM se oglasio oko obveza operatora i prava korisnika nakon što su operatori najavili skore promijene cijena korištenja usluga

Komentari 6

SA
samodinamo
13:43 27.05.2014.

jedva cekam da mi povise naknadu pa da raskinem ugovor

VL
KA
kafka
13:53 27.05.2014.

"moći će raskinuti ugovore bez plaćanja naknada". Dakle raskid bez naknade, a što je s ostalim ugovornim obavezama pri raskidu osim naknade, npr. povoljno kupljenom skupom mobitelu?

VL
DI
dinko
13:30 27.05.2014.

Evo sada imate priliku da vam ostanu mobiteli koje ste uzeli u sklopu pretplate i raskinete ugovore!

VL
Avatar dras32
dras32
14:43 27.05.2014.

U moru agencija ajde i jedna koja necemu i sluzi! A sto kazete da cete trcat raskidat ugovore,necete jer u slucaju raskida ne placate samo preostale naknade do isteka ugovora ali morate platiti razliku u cijeni mobitela a telekomi namjernoo nabriju cijene mobitela a uz ugivor ga kai dobijes za neke male novce a ako ides raskinut ugovor onda ti naplate razliku.Oni nisu nikad na gubitku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.