Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne spremajte deblju odjeću!

Znatan pad temperatura: U ovim krajevima mogao bi biti bijeli Uskrs!

17.01.2017., Zagreb - U poslijepodnevnim satima poceo je padati snijeg.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
15.04.2017.
u 11:08

Početkom tjedna i dalje promjenljivo, s novim oborinama. Temperature će nastaviti padati, a osim snijega u Udbini i u Delnicama, susnježice bi moglo biti i u Požegi

Već su se jutros stanovnici unutrašnjosti probudili uz kišu, a ostatak dana donosi nam još promjenjivog vremena. Ne spremajte kišobrane, jer se osim kiše očekuju pljuskovi s grmljavinom.

Na srednjem i južnom Jadranu veći dio dana bit će uglavnom suho i djelomice sunčanu, javlja DHMZ.

Vjetar većinom slab sjeveroistočni i istočni. Na Jadranu će puhati slabo i umjereno jugo, a krajem dana na sjevernom dijelu bura.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 14 do 18, a u Dalmaciji od 19 do 23 °C.

Za Uskrs nas očekuje promjenljivo oblačno s kratkim sunčanim razdobljima. U Dalmaciji će biti kišovito, a potkraj dana se uz osjetno zahladnjenje, u Gorskom Kotaru očekuje susnježica i Snijeg. Ujutro na zapadu ponegdje i magla.

Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 11, a na Jadranu od 10 do 15 °C. Najviša dnevna uglavnom između 14 i 19 °C, a krajem dana u unutrašnjosti osjetno svježije.

Početkom tjedna i dalje promjenljivo, s novim oborinama. Temperature će nastaviti padati, a osim snijega u Udbini i u Delnicama, susnježice bi moglo biti i u Požegi. 

Puhat će povremeno umjeren sjeverni vjetar, na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima, te sjeverozapadnjak, a u utorak prolazno jako i vrlo jako jugo. U dobrom dijelu unutrašnjosti maksimalne vrijednosti u utorak i srijedu bit će ispod 10 Celzijevih stupnjeva.

>> Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje uoči Uskrsa

>> Stiže promjena vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije