Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE ZARAZNIH BOLESTI

Znao da ima COVID, no ipak sjeo u automobil i pokušao otići u BiH

Granični prijelaz Goričan - Letenye
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
16.03.2021.
u 07:27

Tužiteljstvo tvrdi da je bio svjestan da krši izrečene mu mjere samoizolacije te da može ugroziti i zaraziti druge osobe

Optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. Tereti ga se da se 22. listopada 2020. testirao na COVID te da je tada ustanovljeno da je pozitivan. Zbog toga je morao u samoizolaciju koja mu je počinjala 21. listopada, a završavala 31. listopada 2020. No on je 25. listopada 2020., navodi se u optužnici napustio adresu prebivališta na kojoj je boravio u samoizolaciji u jednom gradu na području Splitsko-dalmatinske županije. 

Tužiteljstvo tvrdi da je bio svjestan da krši izrečene mu mjere samoizolacije te da može ugroziti i zaraziti druge osobe. No usprkos tome svojim vozilom uputio se na granični prijelaz s Bosnom i Hercegovinom kako bi napustio teritorij Republike Hrvatske, a tamo su ga zaustavili policajci. 

Ključne riječi

Komentara 3

AA
aabbcc
18:10 16.03.2021.

Koga je ugrozio, auto?

AD
adminka
12:21 16.03.2021.

to se zove ljubav prema Bosni

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
08:43 16.03.2021.

Bolje da je dosao na Bandicev sprovod , u jana fov klub, u izborni stozer stranaka za vrijeme izbora itd..tamo nema korone , veca je ugroza on sam u autu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije