Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJEPLJENJE PROTIV COVIDA

Znanstvenik Ivan Đikić se cijepio AstraZenecom, pa poslao poruku svima

Rijeka: Ivan Đikić sudjelovao na znanstvenom skupu o virusu COVID-19
Goran Kovacic/PIXSELL
23.03.2021.
u 18:19

"Moramo ubrzati cijepljenje u Njemačkoj i staviti pandemiju pod kontrolu do ljeta", poručio je Đikić

Ivan Đikić, hrvatski znanstvenik sa Sveučilišta Goethe u Frankfurtu, objavio je da se cijepio protiv koronavirusa i to cjepivom švedsko-britanske tvrtke AstraZeneca, koje je u posljednje vrijeme bilo pod povećalom javnosti zbog sumnje u njegovu sigurnost.

- Drago mi je da sam primio cjepivo u našoj Sveučilišnoj bolnici. Moramo ubrzati cijepljenje u Njemačkoj i staviti pandemiju pod kontrolu do ljeta - tvitao je Đikić.

Podsjetimo, iz Vlade su danas izvijestili da će se sutra cjepivom AstraZenece cijepiti i predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministar zdravstva Vili Beroš i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

- Šaljemo poruku povjerenja medicinskoj struci i znanosti. Sva odobrena cjepiva sigurna su i učinkovita protiv bolesti COVID-a 19 - poručili su iz Vlade.

 

>> VEČERNJI TV Branko Ančić i Damir Jugo u studiju Večernjeg lista govore o životu nakon pandemije


Komentara 66

DU
Deleted user
18:45 23.03.2021.

Je, cijepil se on sa karom od ovce....

PP
plavac plavi
18:23 23.03.2021.

Đikić-pašteta!!

EP
Epil
18:52 23.03.2021.

Ako je stvarno, ovo je dobra vijest, sad bi ga vrag mogao odnijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije