Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
studija na ubojici
Povratak na članak

Znanstvenici u uzorku DNK Adama Lanze traže 'zao' gen

U prvoj studiji ovakve vrste sudjeluju genetičari sa sveučilišta u Connecticutu koji tragaju za abnormalnostima koje su mogle utjecati na povećanje rizika od nasilnog i ubilačkog ponašanja

Komentari 4

KA
kabul
12:44 29.12.2012.

Mislim da nepostoji jedan gen koji je "beštija" ali ako postoji genetska predispozicja za ovisnost tako je isto moguće da postoji i za nasilje.

VL
AS
asdasfasdg
11:49 29.12.2012.

Kakve veze imaju geni sa zlom. Problem je u mozgu!

VL
Avatar gradjaninpokorny
gradjaninpokorny
12:54 29.12.2012.

Da, takve mutacije su ocigledno prisutne kod nasih politicara, pa bi se i njih moglo ukljuciti u ovo istrazivanje. Uspjeh zagarantiran. LP

VL
MR
mraf
13:12 29.12.2012.

Naravno da treba tražiti "taj" gen, ali ne kod njega. Ovdje ga sigurno nece pronaci. Taj gen treba tražiti na izvoru, ne ne ušcu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.